ANNONCE

PRM / Læsøbo vinder milliongevinst i Vikinglotto

18. juni 2020 11:17 | Af: Ritzau Info
 

Mange drømmer om at vinde en stor lotterigevinst, og for en læsøbo gik drømmen i opfyldelse onsdag aften. Den heldige vandt mere end 4 millioner kroner i Vikinglotto.

Pressemeddelelse fra Danske Spil A/S

4.234.364 kroner. Så mange penge har en læsøbo vundet skattefrit hos Danske Spil efter at have spillet med i Vikinglotto – det fælles nordiske lotteri, hvor der hver onsdag trækkes lod om en milliongevinst.

Læsøborgeren, der havde købt sin vinderkupon på danskespil.dk, ramte 6 rigtige ud af 6+1 vindertal, og det udløste en flot 2. præmie med milliongevinsten.

Danske Spil ønsker vinderen et stort tillykke.

Spilleren er den første læsøbo siden 2015, der vinder en lotteripræmie på mere end 1 million kroner. Dengang var det en heldig vinder, der havde spillet Lotto, som løb med en gevinst på 1.000.044 kroner.

Fjerde milliongevinst i år
Milliongevinsten til læsøboen er den fjerde i år til en dansk Vikinglotto-spiller.

Den største gevinst er gået til en helsingoraner, som i januar vandt 206 millioner kroner – den tredje største gevinst i Danske Spils historie.

Næste onsdag trækkes der igen lod i Vikinglotto, hvor der er 55 millioner kroner i 1. præmiepuljen.

Denne uges vindertal:
5, 7, 16, 19, 25, 38

Vikingtal:
1

Læs hele pressemeddelelsen på Via Ritzau her: https://via.ritzau.dk/pressemeddelelse/laesobo-vinder-milliongevinst-i-vikinglotto?releaseId=13595551

** Ovenstående pressemeddelelse er videreformidlet af Ritzau på vegne af tredjepart. Ritzau er derfor ikke ansvarlig for indholdet **

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu