ANNONCE

PRM / Landsindsamling slår rekord med 8,5 millioner kroner til BørneTelefonen

11. november 2020 06:00 | Af: Ritzau Info
 

Coronakrisen påvirkede ikke danskernes lyst til at støtte eller samle ind til Børns Vilkårs landsindsamling i oktober. Resultatet er endt på et rekordhøjt beløb på 8,5 millioner kroner til BørneTelefonen.

Pressemeddelelse fra Børns Vilkår

Over 7.500 danskere i hele landet gik på gaden søndag den 18. oktober for at hjælpe med at stoppe svigt af børn i Danmark.

I alt blev der samlet 8,5 millioner kroner ind til BørneTelefonen, hvilket er det bedste resultat i de fire år, Børns Vilkår har afholdt landsindsamling. Året før blev der indsamlet 8,2 millioner kroner.

“Det gør mig utrolig glad og stolt, at så mange mennesker havde lyst til at bruge et par timer af deres søndag på at hjælpe svigtede børn i Danmark. Vores landsindsamling i år har været præget af udskydelse og usikkerhed på grund af corona, så desto mere imponeret er jeg over, at det er lykkedes at opnå så flot et resultat,” siger direktør i Børns Vilkår, Rasmus Kjeldahl.

Det er fjerde gang, at Børns Vilkår afholder landsindsamling, og på trods af coronakrisen – eller måske netop derfor – har danskernes lyst og vilje til at hjælpe og støtte BørneTelefonen været overvældende stor. Alle indsamlere modtog på forhånd en vejledning i, hvordan de kunne sikre en så coronasikker indsamling som muligt, og for dem, der ikke ønskede at modtage kontanter, var det også muligt udelukkende at bede om donationer via mobilepay.

“Vi har hørt fra vores indsamlere på tværs af landet, at de blev taget rigtig godt imod, da de var forbi med indsamlingsbøtterne. Vi er meget taknemmelige for den opbakning, vi har mødt,” siger Rasmus Kjeldahl.

Pengene fra landsindsamlingen 2020 går blandt andet til rekruttere og uddanne flere frivillige rådgivere til BørneTelefonen, så der altid sidder en lyttende voksen klar, når børn og unge har brug for det.

Kontakt:

Pressetelefon tlf.: 20204459

Læs hele pressemeddelelsen på Via Ritzau her: https://via.ritzau.dk/pressemeddelelse/landsindsamling-slar-rekord-med-85-millioner-kroner-til-bornetelefonen?releaseId=13604021

** Ovenstående pressemeddelelse er videreformidlet af Ritzau på vegne af tredjepart. Ritzau er derfor ikke ansvarlig for indholdet **

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu