ANNONCE

PRM / Langt flere træner med en vægtvest

16. oktober 2020 20:00 | Af: Ritzau Info
 

Vægtveste er blevet mere og mere populære at træne med. De giver dig nemlig mulighed for at fortsætte med at træne på den måde, som du plejer – samtidig med at du får langt mere ud af din træning.

Pressemeddelelse fra KH-Online

Måske har du allerede set folk gå eller løbe rundt i gadebilledet med en vægtvest på. Måske undrede du dig over, hvorfor de dog trænede i en skudsikkervest. En vægtvest kan nemlig godt ligne en skudsikkervest lidt, men har et helt andet formål. Den har en række lommer, hvor det er muligt at komme små vægtlodder i, hvilket betyder, at du får mere ud af din træning.

Når vi siger, at det er meget muligt, at du har set en person i gadebilledet, der var i ført en vægtvest, skyldes det, at det de seneste år er blevet mere og mere populært at træne med en sådan. Bare ved at iføre dig vesten kan du sikre dig, at du får så meget mere ud af din træning.

Vægtvesten er perfekt for dig, der vil træne udenfor

Når du går eller løber for at få motion, kan du komme til et punkt, hvor du kan have svært ved at presse dig selv mere. Samtidig ved du, at du godt kan komme i bedre form. I det tilfælde er en vægtvest oplagt. Den giver dig mulighed for at gøre din træning hårdere – uden at du behøver at ændre andet ved den.

Dermed giver vægtvesten dig også mulighed for at blive ved med at træne udenfor. I mange tilfælde vil det være normalt, at du ellers tænker, at du er nødt til at gå i fitnesscenter for at kunne træne med vægte. Med vægtvesten er det dog netop ikke nødvendigt.

Vil du bruge vægtvesten, når du træner i fitnesscenter, kan du dog også sagtens gøre det. Dermed kan du altså tilpasse den til lige præcis din måde at træne på.

Læs mere om vægtveste på vægtvest guiden her.

Læs hele pressemeddelelsen på Via Ritzau her: https://via.ritzau.dk/pressemeddelelse/langt-flere-traener-med-en-vaegtvest?releaseId=13602497

** Ovenstående pressemeddelelse er videreformidlet af Ritzau på vegne af tredjepart. Ritzau er derfor ikke ansvarlig for indholdet **

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu