ANNONCE

PRM / Lasse Grønbech er ny bestyrelsesformand i Akademikernes A-kasse

13. november 2020 13:56 | Af: Ritzau Info
 

Torsdag blev Lasse Grønbech valgt som ny formand for bestyrelsen i Akademikernes A-kasse.

Pressemeddelelse fra Akademikernes A-kasse

Lasse Grønbech er ph.D. og civilingeniør og ejer virksomheden LGPE. Derudover er han aktiv i Ingeniørforeningen IDA og har tidligere været både hovedbestyrelsesmedlem og næstformand her.

Den nye formand afløser Thomas Damkjær Petersen, som har valgt at hellige sig arbejdet som formand for IDA.

“Jeg ser frem til at fortsætte det gode arbejde sammen med bestyrelsen, direktionen og medarbejderne i Danmarks største a-kasse. Vi er sat i verden for at hjælpe medlemmerne, og alle i bestyrelsen har fokus på, at vi skaber de bedst mulige rammer for det arbejde,” siger Lasse Grønbech.

Akademikernes A-kasses adm. direktør, Villy Dyhr, ser også frem til samarbejdet.

“Lasse har jo været med i bestyrelsen i nogle år, så han har været med på den rejse, som både bestyrelsen og resten af a-kassen har været på. Nu skal vi sammen udvikle de helt rigtige løsninger, så vi kan hjælpe vores medlemmer i en tid med både corona og stigende dimittendledighed,” siger han.

Kontakt:

Pressekontakt Martin Ellermann tlf.: 28830900 email: mae@aka.dk

Læs hele pressemeddelelsen på Via Ritzau her: https://via.ritzau.dk/pressemeddelelse/lasse-gronbech-er-ny-bestyrelsesformand-i-akademikernes-a-kasse?releaseId=13604275

** Ovenstående pressemeddelelse er videreformidlet af Ritzau på vegne af tredjepart. Ritzau er derfor ikke ansvarlig for indholdet **

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu