PRM / LE34 vinder stort udbud i Nordsjælland

22. marts 2018 06:30 | Af: Ritzau Info
 

Landinspektørfirmaet LE34 har netop vundet et udbud om en rammeaftale med Forsyning Helsingør, Fredensborg Forsyning, Halsnæs Forsyning, Hillerød Forsyning og Novafos til en værdi af cirka 15 millioner kroner.

Pressemeddelelse fra LE34

Sløret er netop blevet løftet for, hvem der i de kommende år skal levere landinspektørydelser til Forsyning Helsingør, Fredensborg Forsyning, Halsnæs Forsyning, Hillerød Forsyning og Novafos, der alle er ejere af indkøbsorganisationen Nordkøb. Sammenslutningen af forsyningsselskaber har netop indgået en toårig rammeaftale med mulighed for forlængelse i yderligere to år med Landinspektørfirmaet LE34. Med aftalen, der træder i kraft den 1. marts 2018, skal LE34 levere landinspektørydelser til forsyningsselskaber over hele Nordsjælland.

– Det er en prestigefyldt opgave, som vi er rigtig stolte af at lande. Med en anslået værdi på 3,8 millioner kroner årligt i fire år er det en stor aftale, der sandsynligvis kommer til at skabe behov for tre til fire ekstra landinspektørstillinger. Vi er godt repræsenteret i området, og ved alle de involverede forsyningsselskaber kan vi være på pletten inden for 30 minutter, siger Torbjørn Mandahl Pedersen, der er landinspektør og partner i LE34.

Favner hele paletten

Forsyningsselskaberne har mange fælles interesser, og der stilles store krav til en alsidig ekspertise hos den tilknyttede landinspektør.

– Især i forbindelse med spildevand, vand og fjernvarme, er det vigtigt for forsyningsselskaber at vide, nøjagtig hvor rørledningerne løber, og der er behov for et landinspektørfirma, der kan håndtere alt fra simple opmålingsopgaver til mere komplekse ekspropriationsopgaver, fortæller Jacob Løvenstjerne, der er strategisk indkøber i Nordkøb.

De indleverede bud blev givet og vurderet individuelt i forhold til de enkelte delkontrakter for hvert forsyningsselskab. LE34 vandt udbuddet med begrundelsen, at deres tilbud afspejler bedste forhold mellem pris og kvalitet på samtlige delkontrakter.

– Der har været en sund konkurrence om udbuddet, og vi fik mange kvalificerede tilbud. LE34 stillede kvalificerede folk til rådighed og kunne samtidig tilbyde gode priser, siger Jacob Løvenstjerne.

Kontakt:

Olav Arnkjær
Relations Specialist, Epicent PR
(+45) 78 70 09 21
oar@epicent.dk

Læs hele pressemeddelelsen på Via Ritzau her: https://via.ritzau.dk/release?releaseId=12511419

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu