PRM / Lederne Fyn inviterer til konference om agil ledelse

17. september 2018 08:13 | Af: Ritzau Info
 

Pressemeddelelse fra Lederne

Vores måde at drive virksomhed på er under stor forandring, og vores dagligdag kræver ofte, at vi er tilpasningsstærke og hurtige i vores eksekvering. Vores måde at lede på må derfor følge med. I den forbindelse inviterer Lederne Fyn til konference om agil ledelse tirsdag den 9. oktober. Her vil tre oplægsholdere komme med viden, værktøjer og gode eksempler, som kan hjælpe dig til at skabe mere smidige og selvkørende teams.

På konferencen kan deltagerne blandt andet høre foredrag fra den danske erhvervsleder Stine Bosse. Hun vil give deltagerne et indblik i de erfaringer, hun har fra topstillinger og sin tid som professionelt bestyrelsesmedlem. Derudover vil hun stille skarpt på hvilke kompetencer det kræver, når man som leder forsøger at skabe sig en mere agil virksomhed.

Der vil også være oplæg fra Chief Innovation Officer i E.ON Denmark, Lars Van Hauen, som med sin mangeårige erfaring inden for strategi og projekteksekvering vil fokusere på innovation inden for grøn omstilling. Deltagerne kan endvidere møde executive coach, underviser og forfatter Josefine Campbell, der vil give forskningsbaserede og praktiske råd til, hvordan du som leder kan øge din agilitet.

Afdelingsformand for Lederne Fyn Jerry Vinther ser frem til at blive inspireret.

– Hvis du formår at tilpasse dig dine omgivelser gennem agil ledelse, vil det give dig et bedre flow i dit arbejdsliv. Hvis dine omgivelserne ser dig som åben, fleksibel og positiv, vil du kunne få en mere givende hverdag, opnå bedre resultater og derigennem blive langt mere langtidsholdbar som leder. Jeg ser derfor meget frem til at få nye input til den agile ledelsesstil på konferencen, siger Jerry Vinther.

Konferencen finder sted i Odense Kongrescenter, tirsdag den 9. oktober kl 13-16.30. Konferencen er rettet mod ledere på alle niveauer, og både medlemmer og ikke-medlemmer af Lederne er velkomne. Tilmelding kan ske på www.lederne.dk/konferencer.

Kontaktoplysninger:

Jerry Vinther
Afdelingsformand
Lederne Fyn
Tlf. 6165 6315
E-mail: jerry.vinther@lederne.dk

Emilie Sølling Hansen
Pressemedarbejder
Lederne
Tlf. 3283 3449
E-mail: esh@lederne.dk

Læs hele pressemeddelelsen på Via Ritzau her: https://via.ritzau.dk/pressemeddelelse/prm-lederne-fyn-inviterer-til-konference-om-agil-ledelse?releaseId=13552273

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu