ANNONCE

PRM / Lederne opruster med nye direktører

1. september 2020 09:30 | Af: Ritzau Info
 

Lederne skal stå endnu stærkere som det naturlige valg som faglig organisation for alle ledere, og derfor oprustes der nu med tre nye direktører med ansvar for henholdsvis digitalisering, ledelse og kommercielle forhold.

Pressemeddelelse fra Lederne

Tre nye direktører skal være med til at styrke Ledernes rolle som den førende organisation for ledere i Danmark. Camilla Engelshardt er ny direktør for ledelse, Jacob Spangenberg ny kommerciel direktør, og Thomas Kerdil bliver direktør med ansvar for digitalisering. De er alle tre tiltrådt deres nye stillinger.

Bodil Nordestgaard Ismiris, som selv avancerede til posten som administrerende direktør den 1. juni, glæder sig over de tre markante tilgange til et i forvejen stærkt hold i Lederne, der i dag har over 110.000 medlemmer.

– Jeg ser utrolig meget frem til samarbejdet med Camilla, Jacob og Thomas, som styrker Lederne med stærke kompetencer, så vi er gearet til at eksekvere på vores 2025-strategi. Vi er i dag markedsførende på at levere både juridisk og økonomisk tryghed til danske ledere. Den position skal fastholdes, samtidig med at vi udbygger vores medlemstilbud med ledelsesprodukter, der kan styrke vores vækstkurve og ambitionen om at bidrage til, at vi i Danmark praktiserer bæredygtig ledelse, siger Bodil Nordestgaard Ismiris.

Camilla Engelshardt ansættes i en nyoprettet stilling med ansvar for det nye område Ledelse, som dækker områderne Ledernes KompetenceCenter, Team Ledelse og en ny enhed, som skal arbejde med ledelseskoncepter og medlemsinvolvering. Camilla er 49 år og har igennem de seneste 20 år arbejdet med forretningsudvikling, primært digitalt. Camilla har blandt andet været ansat i virksomheder som TDC, Alka, Codan, LEGO og Danske Bank. Til september afslutter hun en MBA fra “The Berlin School of Creative Leadership”.

Jacob Spangenberg er blevet ansat i en nyoprettet stilling med ansvaret for Salg, Medlemskab og Kommunikation & Marketing. Jacob er 50 år og har de seneste 13 år siddet som underdirektør og direktør i Alka Forsikring med ansvar for privatforretningen, hvor omdrejningspunktet har været forretnings- og organisationsudvikling med fokus på konceptudvikling, digitalisering og kundeoplevelse.

Thomas Kerdil avancerer til en nyoprettet stilling som direktør for digitalisering. Han er 49 år og har siden maj 2019 været i Lederne i en rolle som digital chef, hvor han har stået i spidsen for at implementere Ledernes ambitiøse digitale strategi og opbygge et nyt tværgående digitalt team i organisationen. Inden da sad han senest fem år i en stilling som Head of Product Management i energiselskabet SEAS-NVE. Thomas har 20 års erfaring inden for produkt- og forretningsudvikling, innovation og digitalisering.

Ud over de tre nye direktører sker der også en organisationsændring i Lederne. Det betyder, at direktør Anne B. Casals får udvidet sit ansvarsområde til nu både at dække A-kasse og hele det ansættelsesretlige område i et samlet direktørområde for Medlemsrådgivning og IT. Direktør Torkild Justesen får ansvaret for at vedligeholde og udvikle Ledernes store eksisterende partnerskabsaftaler med PFA, Gjensidige og AmTrust samt skabe nye strategiske partnerskaber. Derudover skal han styrke Ledernes internationale arbejde.

Kontakt:

Pressechef Søren Kudahl tlf.: 2338 4211 email: sku@lederne.dk

Læs hele pressemeddelelsen på Via Ritzau her: https://via.ritzau.dk/pressemeddelelse/lederne-opruster-med-nye-direktorer?releaseId=13598986

** Ovenstående pressemeddelelse er videreformidlet af Ritzau på vegne af tredjepart. Ritzau er derfor ikke ansvarlig for indholdet **

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu