PRM / LEGOLAND åbner nyt legerum til børnene på Aarhus Universitetshospital i Skejby

18. oktober 2018 14:18 | Af: Ritzau Info
 

Tirsdag den 23. oktober åbner LEGOLAND et helt nyt legeområde på Børne- og Ungeafdelingen på Aarhus Universitetshospital Skejby. Her kan børnene gå på opdagelse i skov og jungle, sejle som en ægte pirat og udforske dybet under havoverfladen i et nyt LEGOLAND tematiseret legerum.

Pressemeddelelse fra LEGOLAND Billund

LEGOLAND® er i fuld gang med at lægge sidste hånd på et nyt legerum på Skejby Sygehus, som skal være med til at give de indlagte børn og deres familier på Børne- og Ungeafdelingen et afbræk i hverdagen på sygehuset.

– Vi er rigtig glade for, at vi kan bringe lidt LEGOLAND magi ud til de børn, som ikke selv er i stand til at besøge parken. Med det nye LEGOLAND Legerum håber vi, at vi kan være med til at give indlagte børn og deres familier et tiltrængt pusterum, mens de er på hospitalet, siger Christian Woller, direktør for LEGOLAND.

På opdagelse i velkendte rammer

Når børnene for første gang bevæger sig ind i det nye legerum, er det ikke helt fremmed for dem. Legerummet henter inspiration fra LEGOLAND parken og bliver markeret med to farverige indgange, ligesom det vil få tematiseret grafik på vægge og vinduer og indeholde flotte LEGO® modeller. Alt det skal være med til at give en magisk og inspirerende LEGOLAND oplevelse for børnene.

På Børne- og Ungeafdelingen glæder de sig over de nye områder og til at overraske børnene.

– Vi har længe ønsket indenfor afdelingen at kunne tilbyde vores børn og familier et sted, hvor de kunne få en god pause fra sygdom og bekymringer. Vi glæder os derfor rigtig meget over at se projektet blive til virkelighed. Hvor vi før havde en lidt anonym glasgang, som vi mest brugte som gangvej, har vi nu fået både en jungle, en piratkyst og en undervandsverden. Nu kan alle vores børn finde et hjørne i et af legeområderne, som kan sætte deres fantasi og legelyst i gang, fortæller Rune Weis Næraa, ledende overlæge ved Børne- og Ungeafdelingen på Aarhus Universitetshospital.

Arbejdet med at etablere det nye LEGOLAND Legerum på Aarhus Universitetshospital er sket i samarbejde med Merlin Entertainments velgørende fond, Merlins Magiske Tryllestav og med bidrag fra virksomhederne Sommer-Larsen, PS Skilte, MT Gulve A/S, ege tæpper a/s og P. Olesen as.


Praktisk info for pressen – Program for åbning:

Kl. 13.15: Pressen ankommer til Aarhus Universitetshospital Skejby Bygning. Instruktioner sendes efter tilmelding.

Kl. 13.30: Åbning af det nye legeområde med deltagelse af LEGOLAND direktør, Christian Woller og lægefaglig direktør Jørgen Schøler Kristensen fra Aarhus Universitetshospital Skejby.

Tilmelding: Af hensyn til praktikken vil vi bede om din tilmelding senest mandag den 22. oktober kl. 13.00. Tilmeldingen kan ske til: Pressechef i LEGOLAND, Kasper Tangsig, Kasper.Tangsig@LEGOLAND.dk – Telefon: 7950 1801

Kontakt:

Pressechef Kasper Tangsig tlf.: +45 20 30 81 84 email: Kasper.Tangsig@LEGOLAND.dk

Læs hele pressemeddelelsen på Via Ritzau her: https://via.ritzau.dk/pressemeddelelse/legoland-abner-nyt-legerum-til-bornene-pa-aarhus-universitetshospital-i-skejby?releaseId=13562613

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu