PRM / LEGOLAND vil bygge verdens højeste LEGO tårn

22. juni 2018 09:29 | Af: Ritzau Info
 

Fra den 26. juni til den 30. juni er der LEGO World Tower i LEGOLAND Billund. Sammen med gæsterne skal LEGOLAND forsøge at bygge verdens højeste LEGO tårn og dermed slå den nuværende rekord på 36 meter

Pressemeddelelse fra LEGOLAND Billund

Der er et vaskeægte verdensrekordforsøg på programmet, når LEGO® World Tower løber af stablen i LEGOLAND®. Fra tirsdag til lørdag i uge 26 vil der blive bygget på livet løs for at toppe den nuværende rekord på 36 meter.

Byggeeventen vil foregå ude foran LEGOLAND som afrunding på en måned fyldt med fødselsdagsaktiviteter.

“LEGO World Tower bliver en fed afslutning på vores fødselsdagsmåned. Hvad er mere passende end at begynde de næste 50 år med at jagte en verdensrekord og forsøge at bygge verdens højeste LEGO tårn,” siger Pernille Steffensen, Event Manager i LEGOLAND.

Dobbelt verdensrekordforsøg

Når den sidste klods skal sættes på den 30. juni, er det ikke det eneste verdensrekordforsøg, der bliver sigtet efter. Oppe fra 38 meter er planen nemlig at sende en fodbold ned, som skal tæmmes før den rammer jorden.

“Når der nu er VM i fodbold, og vi også jagter en verdensrekord, så hev vi fat i YouTuberen Brian Brizze for at høre, om han var med på et vildt forsøg, og det var han heldigvis. Hvis det lykkes, vil det også være verdensrekord, og det er da ikke tosset at kunne slå to verdensrekorder på en dag,” siger Pernille Steffensen.

Der vil også være forskellige byggeaktiviteter og konkurrencer i forbindelse med LEGO World Tower.

Kontakt:

For yderligere oplysninger kontakt pressechef Kasper Tangsig Tlf. 79 50 18 01 / kasper.tangsig@LEGOLAND.dk

Læs hele pressemeddelelsen på Via Ritzau her: https://via.ritzau.dk/pressemeddelelse/legoland-vil-bygge-verdens-hojeste-lego-tarn?releaseId=13103070

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu