ANNONCE

PRM / Lemus X Bolia: Nyt lydmøbel skal ændre hi-fi-branchen

7. april 2020 06:01 | Af: Ritzau Info
 

Møbelgiganten Bolia og lydproducenten Lemus lancerer sammen et helt nyt lydmøbel med ambitionen om at revolutionere både indretnings- og hi-fi-verdenen.

Pressemeddelelse fra Lemus

Livet er fyldt med kompromiser, og et af de mest klassiske opstår, når et par flytter sammen. Skal vi have en stilrent indrettet stue, eller skal vi have de store højttalere frem, så vi kan høre ordentlig musik? Den danske lydproducent Lemus eliminerer i samarbejde med møbelgiganten Bolia.com nu denne modsætning med lanceringen af deres fælles lydmøbel Luxe Soundsystem.

– Streamingbølgen har udkonkurreret mange af de gode, gamle hi-fi-anlæg, men de små, smarte designhøjttalere kan altså ikke spille særligt højt eller godt. God lyd kræver plads og store højttalere, men vi har sammen med Bolias designere pakket dem ind i et utroligt lækkert design, så vi ender ud med et lydmøbel, der lyder lige så godt, som det ser ud, fortæller Rasmus Kastrup, der er indehaver af Lemus.

Lyden leveres af to high end højttalerelementer samt en kraftfuld 8″ basenhed med ekstra lang vandring. En indbygget forstærker på 300 watt giver højttalerne saft og kraft til at blæse hatten af de fleste.

Klassisk design, moderne teknologi

Luxe Soundsystem emmer af klassisk, dansk møbeldesign, men inde under sildebensmønstret gemmer sig den nyeste og mest avancerede teknologi. Lydmøblet er et komplet anlæg med alle tænkelige analoge, digitale og trådløse tilslutningsmuligheder. Fra mobilen kan man blandt andet anvende Spotify Connect, Google Cast og Airplay2, men det er også muligt at tilslutte en ekstern pladeafspiller eller CD-afspiller.

– Førsteprioriteten for os var at lave en så god lyd, som det overhovedet er muligt. Vores lydingeniører har taget alle tricks i brug for at nå det mål. Derfor tager Luxe Soundsystem også højde for det allervigtigste for god lyd, nemlig det rum, som lydmøblet står i. Den indbyggede rumkorrektion tager bestik af akustikken i rummet og optimerer signalet til det specifikke rum. Det er helt vildt at høre forskellen, siger Rasmus Kastrup.

Outperformer konkurrenterne

Det nye lydmøbel er en udvidelse af Bolias allerede eksisterende Luxe-serie, der er skabt af den rutinerede møbeldesigner Michael H. Nielsen. Serien omfatter i forvejen TV-møbler, men for første gang i Bolias historie følger anlægget med møblet.

– Luxe Soundstage fungerer også som en luksuriøs soundbar – en soundbar, der vel at mærke kan levere en langt bedre lyd end alt, hvad man kan købe i Elgiganten og Power. Med et enkelt HDMI-kabel kan den forbindes med et TV via ARC, så man kan styre lydniveauet på Luxe Soundsystem med TV’ets fjernbetjening og omdanne hele stuen til hjemmebiograf, forklarer Rasmus Kastrup.

Luxe Soundsystem lanceres på Bolia.com og i Bolias butikker fra uge 14.

Kontakt:

Rasmus Møller Kastrup
Stifter og CEO, Lemus ApS
(+45) 31 90 52 58
rmk@lemus.dk

Læs hele pressemeddelelsen på Via Ritzau her: https://via.ritzau.dk/pressemeddelelse/lemus-x-bolia-nyt-lydmobel-skal-aendre-hi-fi-branchen?releaseId=13591263

** Ovenstående pressemeddelelse er videreformidlet af Ritzau på vegne af tredjepart. Ritzau er derfor ikke ansvarlig for indholdet **

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu