ANNONCE

PRM / Lemvigh-Müller skal levere til 19 hospitaler og behandlingssteder

28. februar 2020 14:05 | Af: Ritzau Info
 

Et strategisk fokus på B2G-markedet bærer frugt for Lemvigh-Müller, der har vundet et stort offentligt udbud for Region Hovedstaden.

Pressemeddelelse fra Lemvigh-Müller A/S

Når hospitaler og behandlingssteder i region Hovedstaden fremover skal bruge el-, vvs-artikler og håndværktøj til drift og vedligehold af bygninger, tekniske installationer mv., er det Lemvigh-Müller og en anden teknisk grossist, der skal levere produkterne. Det er konsekvensen af et netop overstået offentligt udbud.

Fokus på B2G bærer frugt

Lemvigh-Müller, der har lang erfaring indenfor handel med det offentlige, har det senere år sat strategisk fokus på B2G-markedet, altså Business to Government, og blev sidste år kåret som Eliteleverandør til det offentlige.

“At vi har vundet udbuddet, ser jeg som en anerkendelse af den indsats, vi har lagt og fremadrettet lægger i at være en attraktiv samarbejdspartner for offentlige institutioner og virksomheder – noget der typisk stiller helt særlige krav i forhold til fx levering, dokumentation og e-businessløsninger”, siger Pernille Wichmann, salgsdirektør, Industri, Lemvigh-Müller.

Mulighed for at konsolidere indkøbet

Allan Mikkelsen, der er salgschef med ansvar for B2G hos Lemvigh-Müller, fortæller, at der har været fuldt fokus på at komme i mål med udbuddet:

“Mange i vores organisation har været involveret i arbejdet med at dokumentere, at vi lever op til kravspecifikationerne i udbuddet. Det at vi har en agil og effektiv organisation er også en væsentlig del af forklaringen på, at vi har vundet – kombineret med at vi kan tilbyde onestop-shopping indenfor el, vvs og værktøj”.

Aftalen omfatter +100.000 varenumre

Aftalen omfatter i alt cirka 19 hospitaler og behandlingssteder i Region Hovedstaden, og så meget som +100.000 varenumre, eller knap en tredjedel af Lemvigh-Müllers samlede sortiment, er i spil i leveringskontrakten. Udbuddet løber i tre år med mulighed for forlængelse i yderligere et år.

Læs hele pressemeddelelsen på Via Ritzau her: https://via.ritzau.dk/pressemeddelelse/lemvigh-muller-skal-levere-til-19-hospitaler-og-behandlingssteder?releaseId=13589063

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu