ANNONCE

PRM / Lemvigh-Müller styrker el-området med stærk profil

2. september 2020 08:00 | Af: Ritzau Info
 

Martin Heimann skal udvikle Lemvigh-Müllers organisation og salg til el-sektoren.

Pressemeddelelse fra Lemvigh-Müller A/S

Martin Heimann er ansat som Head of Sales Development, el-installation, hos Lemvigh-Müller. Han skal blandt andet arbejde med kundesegmentering og understøtte stål- og teknikgrossistens eksterne salg og service målrettet el-sektoren.

Martin Heimann er uddannet autoriseret el-installatør fra Maskinmesterskolen København og har arbejdet med salg, udvikling og installation gennem hele sin karriere. Senest kommer han fra den danske del af den internationale energiteknologikoncern Eaton. Her arbejdede han som Inside Sales Manager med ansvar for internt salg og forretningsudvikling.

Martin Heimann har tidligere arbejdet som forretningsudvikler og produktspecialist inden for blandt andet klima- og energiteknologi hos Lemvigh-Müller. Desuden har drevet selvstændig elinstallationsvirksomhed.

Stillingen er nyoprettet, og Martin Heimann refererer til Michael Schmidt, salgschef for forretningsområdet el-installation.

Kontakt:

Kommunikationsmedarbejder Kim Betak Pedersen tlf.: 3695 5352 / 2169 3530 email: kibp@lemu.dk

Læs hele pressemeddelelsen på Via Ritzau her: https://via.ritzau.dk/pressemeddelelse/lemvigh-muller-styrker-el-omradet-med-staerk-profil?releaseId=13598984

** Ovenstående pressemeddelelse er videreformidlet af Ritzau på vegne af tredjepart. Ritzau er derfor ikke ansvarlig for indholdet **

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu