ANNONCE

PRM / Lemvigh-Müller styrker industrisalg med stærk profil

17. august 2020 10:00 | Af: Ritzau Info
 

Pia Bøgh-Jensen skal stå i spidsen for Lemvigh-Müllers salg til industrien i Østdanmark.

Pressemeddelelse fra Lemvigh-Müller A/S

Lemvigh-Müller har styrket sin salgsorganisation målrettet industrien med endnu en markant, faglig profil. Pia Bøgh-Jensen, 42 år, skal fremover som salgschef stå i spidsen for stål- og teknikgrossistens salg og service til industrivirksomheder i Østdanmark.

Pia Bøgh-Jensen er uddannet eksportingeniør fra Ingeniørhøjskolen i Ballerup (nu DTU Campus Ballerup) og har en Mini MBA fra IME Henley. Hun har tilbragt størstedelen af sin karriere i teknologi- og industrisektoren og kommer senest fra en stilling som Country Sales Manager for den danske del af den internationale energiteknologikoncern Eaton.

Tidligere har Pia Bøgh-Jensen blandt andet arbejdet som Sales Director med ansvar for salg af højspændingsmateriel i de nordiske lande hos NKT.

Hos Lemvigh-Müller får Pia Bøgh-Jensen ansvaret for at styrke virksomhedens salg af stål og tekniske artikler til industrien i Østdanmark yderligere. Hun skal lede et team på syv specialiserede Account Managers og refererer til salgsdirektør Pernille Wichmann.

Kontakt:

Kommunikationsmedarbejder Kim Betak Pedersen tlf.: 3695 5352 / 2169 3530 email: kibp@lemu.dk

Læs hele pressemeddelelsen på Via Ritzau her: https://via.ritzau.dk/pressemeddelelse/lemvigh-muller-styrker-industrisalg-med-staerk-profil?releaseId=13597935

** Ovenstående pressemeddelelse er videreformidlet af Ritzau på vegne af tredjepart. Ritzau er derfor ikke ansvarlig for indholdet **

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu