PRM / Lene Espersen fortsætter som formand for Beskæftigelsesrådet

25. juni 2018 09:24 | Af: Ritzau Info
 

Beskæftigelsesminister Troels Lund Poulsen har genudnævnt Lene Espersen som formand for Beskæftigelsesrådet efter indstilling fra rådets medlemmer.

Pressemeddelelse fra Beskæftigelsesministeriet

Lene Espersen, administrerende direktør i Danske Arkitektvirksomheder, er udpeget til at være formand for Beskæftigelsesrådet de næste fire år og fortsætter dermed på formandsposten, hvor hun har siddet siden april 2017.

Beskæftigelsesminister Troels Lund Poulsen siger:

– Jeg er glad for, at Lene Espersen ønsker at fortsætte som formand for Beskæftigelsesrådet. Både arbejdsmarkedets parter og jeg er enige om, at Lene Espersen er yderst kompetent og har gjort det godt som formand, siden hun overtog formandsporten for godt et år siden. Personligt har jeg sat stor pris på hendes evne til at samle medlemmerne og levere gode indspark til beskæftigelsespolitikken. Jeg ser frem til et fortsat godt samarbejde med Lene Espersen og de øvrige medlemmer af rådet.

Den formandsperiode gælder frem til 31. maj 2022.

Formanden for Beskæftigelsesrådet Lene Espersen siger:

– Jeg glæder mig til at fortsætte arbejdet med bl.a. at skabe et bedre sammenspil mellem beskæftigelsesindsatsen og den efterspørgsel, der er i virksomhederne. Det afgørende for både ledige og virksomhederne og derfor en vigtig opgave for hele vores samfund.

Her kan man læse mere om Beskæftigelsesrådet.

Læs hele pressemeddelelsen på Via Ritzau her: https://via.ritzau.dk/pressemeddelelse/lene-espersen-fortsaetter-som-formand-for-beskaeftigelsesradet?releaseId=13108223

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu