ANNONCE

PRM / Lev – livet med udviklingshandicap

10. juni 2020 06:00 | Af: Ritzau Info
 

Foreningen Lev lancerer i dag sit nye navn og logo. Det er et af de mange nye led i fornyelsen af organisationen.

Pressemeddelelse fra Landsforeningen LEV

Lev lancerer sit nye visuelle udtryk. Det nye logo – og en række andre visuelle elementer – skal være organisationens visuelle udtryk fremover. Sammen med det nye navn ‘Lev – livet med udviklingshandicap’, der har erstattet det nu hedengange ‘Landsforeningen LEV’.

Det nye visuelle udtryk er et af de mange nye tiltag, der skal give Lev et mere tidsvarende udtryk, fortæller Anni Sørensen, formand i Lev:

– Vi har store ambitioner om, at organisationen skal udvikle sig. Vi vil gerne have flere medlemmer og følgere, der vil være en del af Levs fællesskab. Vi vil gerne være en endnu stærkere politisk interessevaretager, og vi vil gerne i endnu højere grad være synlige i den brede befolkning. Alt sammen for at styrke den fælles indsats for et mangfoldigt og inkluderende samfund for mennesker med udviklingshandicap.

For glem mig ej
Meningen med det nye visuelle udtryk er klart at vise, hvem Lev repræsenterer. Men samtidigt ogsĂĄ at udvikle og forny foreningens udtryk. Det sker med respekt for foreningens lange og stolte historie. Derfor er den lille blĂĄ blomst, Forglemmigejen, som har været foreningens kendetegn i mange ĂĄr, fortsat en del af Lev’s identitet.

– Der er mange følelser forbundet med Levs navn og logo. Foreningens lange historik skal man have respekt for i sĂĄdan en proces, hvor man ændrer pĂĄ sĂĄ vigtige ting som foreningens navn og visuelle udtryk. Forglemmigejen har altid været en del af Levs udtryk, og det er den fortsat – blot i en mere tidssvarende version. Jeg er meget tilfreds med Levs nye visuelle udtryk, som samtidig har en klar reference til Levs lange og stolte historie, udtaler Anni Sørensen.

Et Lev i bevægelse
Det nye visuelle udtryk er blot et af de mange nye udviklingstiltag for Lev, der skal bidrage til at organisationen fĂĄr et fornyet udtryk med henblik pĂĄ at blive en større og stærkere medlemsorganisation. Af samme ĂĄrsag har Lev i den seneste foretaget en række opjusteringer, hvis formĂĄl er at gøre organisationen mere smidig, indflydelsesrig og effektiv. Derudover der ogsĂĄ blev ansat en række nye medarbejdere i sekretariatet, der skal styrke Levs lokale arbejde i kredsene samt Lev’s rĂĄdgivning og kommunikation til sine medlemmer.

Kontakt:

Kommunikationsmedarbejder Clavs Sylvest tlf.: 30178860 email: cs@lev.dk

Formand for Landsforeningen LEV Anni Sørensen tlf.: 2628 3083 email: as@lev.dk

Læs hele pressemeddelelsen pĂĄ Via Ritzau her: https://via.ritzau.dk/pressemeddelelse/lev—livet-med-udviklingshandicap?releaseId=13594858

** OvenstĂĄende pressemeddelelse er videreformidlet af Ritzau pĂĄ vegne af tredjepart. Ritzau er derfor ikke ansvarlig for indholdet **

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu