ANNONCE

PRM / Lidl er ny buksesponsor hos Håndboldherrerne

7. september 2020 10:00 | Af: Ritzau Info
 

Lidl, der er ‘Official Fresh Food Partner’ for Dansk Håndbold Forbund, opgraderer nu deres sponsorat, der blandt andet betyder, at dagligvarekædens logo fremadrettet pryder Håndboldherrernes shorts frem til og med juni 2023.

Pressemeddelelse fra Lidl Danmark

Når Håndboldherrerne i fremtiden løber på banen, bliver det med et nyt logo på de røde og hvide shorts og sorte målvogterbukser. Lidl Danmark er nemlig ny eksklusiv buksesponsor for det danske herrelandshold i håndbold. Den fremadstormende butikskæde vil dog også være at finde andre steder end på bukserne af Nikolaj Jacobsens tropper. Lidl fortsætter deres engagement på Dansk Håndbold Forbunds Håndboldskoler – ligesom de også er mesterskabssponsor ved det kommende EM i Danmark og Norge.

Lidl startede partnerskabet med Dansk Håndbold Forbund tilbage i foråret 2017. Den nye aftale tilføjer endnu et stort kapitel i historien om dagligvarekædens opbakning til håndbolden. Det glæder Rasmus Pape, der er indkøbsdirektør i Lidl:

“Vi har været med på en fantastisk rejse siden 2017. Håndbolden og Dansk Håndbold Forbund i særdeleshed repræsenterer mange af de værdier, vi som virksomhed står for. Derfor har vi nu også valgt at udvide vores engagement, så vi bakker endnu mere op om både bredden og eliten. Vi glæder os til, at vi også fremadrettet kan give mange børn gode oplevelser på håndboldskolerne landet rundt. Vi ser også frem til at se vores logo på Håndboldherrerne, når de skal kæmpe om medaljer i de kommende år,” siger Rasmus Pape.

Også i Dansk Håndbold Forbund er der stor tilfredshed med den nye aftale:

“Vi har været stolte over at have Lidl som partner. Derfor er vi også meget begejstrede over denne nye aftale, som betyder, at Lidl tager et stort ansvar for håndbolden på både elite- og breddeniveau. Den nye og udvidede aftale vidner om et stærkt samarbejde, hvor Lidl fortsat støtter op om et af Danmarks stærkeste sportsbrands i håndboldherrerne, mens man også sikrer gode vilkår for de mange tusinde børn på vores håndboldskoler,” siger Henrik M. Jacobsen, der er direktør i Dansk Håndbold Forbund.

Lidl vil første gang være synlige som ny buksesponsor den 4. november, når Håndboldherrerne møder Schweiz på hjemmebane i Aarhus.

Du kan følge med i Lidls spændende univers på deres hjemmeside (Lidl.dk), Facebook (facebook.com/lidldanmark), Instagram (linktr.ee/lidldanmark) og eller på YouTube (youtube.com/LidlDK)

Kontakt:

Kommunikationschef Morten Vestberg tlf.: +45 5215 9259 email: morten.vestberg@lidl.dk

Læs hele pressemeddelelsen på Via Ritzau her: https://via.ritzau.dk/pressemeddelelse/lidl-er-ny-buksesponsor-hos-handboldherrerne?releaseId=13599420

** Ovenstående pressemeddelelse er videreformidlet af Ritzau på vegne af tredjepart. Ritzau er derfor ikke ansvarlig for indholdet **

ANNONCE

ANNONCE

| Af: Ritzau Info
 

Mange af disse har at gøre med at få rengjort forskellige dele af huset eller renset dine køkkenmaskiner og hårde hvidevare. Det kan være svært at huske det hele, særligt de ting, som ikke ligefrem er synlige i hverdagen. I det følgende kan du derfor læse om tre ting, som mange boligejere glemmer at få rengjort, netop fordi det ikke er nemt at se, at de behøver rensning, før det potentielt er for sent.

Emhætten

Emhætten er noget mange glemmer at få renset. Nærmere bestemt er det emhættefiltret, der kræver rengørng en gang imellem. Du behøver ikke at gøre andet end at tage filtret ud og rense det med varmt vand eller give det en tur i opvaskemaskinen. Det er nemt, men alligevel noget man ofte glemmer, fordi filtret ikke er til at se medmindre, du stikker hovedet ind under emhætten. Det kan dog ende med, at der går mug i filtret, hvilket i værste tilfælde kan være sundhedsskadeligt eller brandfarligt. Kommer det så vidt, bliver hele emhætten ofte nødt til at blive skiftet. Derudover kan et beskidt filter resulterer i, at der drypper uhygiejniske væsker fra emhætten ned i den mad, du er ved at lave. Det er altså en god idé at få det renset regelmæssigt.

Tagrender

En anden ting som husejere ofte glemmer, er at få renset tagrenden, fordi det ikke er nemt at se, hvor beskidt den er uden at kravle op på en stige. Her ophobes grannåle, blade, mos og andet skidt over tid. Hvis det ikke renses jævnligt, kan det resulterer i, at regnvand og smeltevand ikke frit kan løbe gennem tagrenden, hvilket i værste fald kan skade husets sokkel. Du kan forsøge dig med at rense tagrenden selv, men hvis du ikke har evnerne, tiden eller udstyret til dette, er den bedste løsning oftest at bestille professionelle til at foretage tagrenderens. På den måde sikrer du dig det bedste og hurtigste resultat.

Vaskemaskinen

Det virker ikke altid logisk at skulle vaske sin vaskemaskine – den køre jo hele tiden vaskeprogrammer med sæbe. Og som regel ser vaskemaskinen da heller ikke beskidt ud. Alligevel er det vigtigt at få den regelmæssigt rengjort for at undgå lugtgener og forlænge maskinen levetid. En god måde at holde den ren på er en gang imellem at køre et program uden tøj ved høj temperatur. På den måde dræber du de bakterier, som helt naturligt sætter sig i maskinen fra de beskidte tøj. Derudover er det en god ide at vaske både sæbeskuffen og rummet som den sidder i. Skuffen kan som regel tages helt ud og vaskes med varmt vand. På den måde undgår du at maskinens sæbeslange tilstoppes. Sidst men ikke mindst, skal du huske at afkalke din vaskemaskine en gang imellem afhængig af hårdheden af dit vand. Afkalkningen kan nemt klares ved at at putte citronsyre i tromlen og køre et program på 60 eller 95 grader.

Produceret af Heymate

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu