ANNONCE

PRM / Løs fortidens gåder i efterårsferien på Moesgaard

29. september 2020 13:37 | Af: Ritzau Info
 

Moesgaard Museum inviterer snarrådige, videbegærlige og nysgerrige børn, barnlige sjæle og andre interesserede på en spændende oplevelse i museets udstillinger i efterårsferien fra 10. -18. oktober.

Pressemeddelelse fra Moesgaard Museum

Hele familien kan være med til at løse fortidens gåder med spillet Professor Rebus og Fortidens Gåder, der leder besøgende rundt i museets permanente udstillinger. Undervejs skal der løses i alt otte opgaver og gåder af forskellige sværhedsgrader, så alle kan være med. Det tager mellem 15-30 minutter at løse hver gåde.

Professor Rebus og Fortidens Gåder er en oplagt mulighed for at besøge museets permanente udstillinger, hvad enten det er for første gang eller et gensyn, og inviterer til at se på fortidens mysterier med helt nye briller.

Spillet tager højde for den nuværende Covid19-situation, idet man køber et spil, der bliver familiens helt eget. Gåderne kan løses i vilkårlig rækkefølge, i det tempo, man ønsker og man kan tilpasse det ift. hvor mange mennesker, der er i de forskellige udstillinger på et givet tidspunkt. Opgaverne kan løses på én dag- eller man kan tage spillet med på museet en anden dag og løse resten dér.

Spillet kan allerede nu bestilles online og udleveres på museet i perioden 10.-18. oktober, hver dag fra 9.00-16.00. Der skal købes entrébillet til museet på forhånd i Moesgaards webshop.

Fakta om efterårsferien på Moesgaard:

  • Spillet Professor Rebus og Fortidens Gåder kan bestilles i Moesgaards webshop eller købes på museet. Pris: 125 kr.
  • Spillet udleveres på museet i perioden 10.-18. oktober, hver dag fra 9.00-16.00. Her gives en kort vejledning til, hvordan man spiller spillet.
  • Det kræver entrébillet at deltage. Der er begrænset antal billetter pga. Covid19. Billetter skal købes online på forhånd til den dag og det tidspunkt, man ønsker at besøge museet.
  • Børn under 18 år har gratis entré, men skal stadig booke billet.

Læs mere: https://www.moesgaardmuseum.dk/

Køb spil og billet: https://shop.moesgaardmuseum.dk/

Kontakt:

Leder af formidling, Moesgaard Museum Wencke Maderbacher tlf.: 24791779 email: wma@moesgaardmuseum.dk

Læs hele pressemeddelelsen på Via Ritzau her: https://via.ritzau.dk/pressemeddelelse/los-fortidens-gader-i-efterarsferien-pa-moesgaard?releaseId=13600851

** Ovenstående pressemeddelelse er videreformidlet af Ritzau på vegne af tredjepart. Ritzau er derfor ikke ansvarlig for indholdet **

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu