ANNONCE

PRM / Lone Kyhl Hendriksen udnævnt til privatdirektør i Telia

24. juni 2020 22:08 | Af: Ritzau Info
 

Lone Kyhl Hendriksen er udnævnt til privatdirektør (Head of Consumer) for Telia Danmark med ansvar for televirksomhedens kommercielle aktiviteter på privatmarkedet med virkning fra den 1. juli 2020.

Pressemeddelelse fra Telia Danmark

Lone har siden april 2020 været en del af Telia Danmarks ledelsesteam, som direktør for Sales & Customer Service, med overordnede ansvar for kundeservicen på tværs af Telias privat- og erhvervsforretning, butikker, telesalg samt onlinesalg.

Fra den 1. juni 2020 vil Lone således være direktør for begge forretningsområder; Consumer (privatmarkedet) og Channels (kundeservice).

Lone har mere end ti års erfaring med abonnementsbaseret forretning – senest som Salgsdirektør i Tryg og inden da som bl.a. Kundedirektør i Købstædernes Forsikring. Hun har desuden erfaring fra virksomheder som Carlsberg og Forsikringsakademiet, hvor hun har haft ledende roller inden for salg, kundeservice og marketing.

Lone Kyhl Hendriksen, 49 år, er Cand.merc.int fra CBS. Hun bor i Rungsted med ægtefællen Lars og parrets tre drenge.

Kontakt:

Pressechef Mads Houe tlf.: 28 27 01 71 email: mads.houe@teliacompany.com

Læs hele pressemeddelelsen på Via Ritzau her: https://via.ritzau.dk/pressemeddelelse/lone-kyhl-hendriksen-udnaevnt-til-privatdirektor-i-telia?releaseId=13595979

** Ovenstående pressemeddelelse er videreformidlet af Ritzau på vegne af tredjepart. Ritzau er derfor ikke ansvarlig for indholdet **

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu