PRM / Louis Poulsen: Skræddersyet logistikløsning løfter produktion til nyt niveau

6. juni 2018 06:30 | Af: Ritzau Info
 

Logistikvirksomheden Handy Transportvogne har i samarbejde med Louis Poulsen udviklet specialtilpassede vogne, der skaber et bedre vareflow. Det øger effektiviteten på montagen af de kendte lamper.

Pressemeddelelse fra Handy Transportvogne

Louis Poulsen, der producerer ikoniske designlamper af blandt andre Verner Panton, Arne Jacobsen og Poul Henningsen, har netop fået udviklet særligt tilpassede vogne, der har løftet effektiviteten til nye højder. Vognene, der er udviklet i tæt samarbejde med logistikeksperten Handy Transportvogne, har optimeret montagen hos lampe- og belysningsspecialisten, der producerer cirka 300.000 lamper om året.

– Vi fandt ud af, at hvis vi kunne ændre logistikken, så komponenterne til vores lamper var klar, når de ankom til montageområdet, ville vi opnå en kraftig optimering af processen. Med de nye transportvogne, der kører som togvogne efter hinanden, er det lykkedes. Det har skabt et bedre vareflow, et bedre overblik, og det har løftet vores effektivitet i montagen til et nyt niveau, siger Torben Jørgensen, der er Supply Chain Operation Director hos Louis Poulsen.

Trial and succes

Et af Handy Transportvognes kendetegn er at samarbejde fleksibelt med kunderne om hver enkelt løsning. Ud fra kundens forespørgsel udviklede virksomheden en prototype, der består af tre specialtilpassede vogne, der trækkes efter en stabler.

– Vi var med fra idéfasen, og derfor var vi allerede ved udvikling af prototypen sporet rigtig godt ind på, hvad der skulle til for bedst muligt at løse kundens behov. Den blev efterfølgende testet on location ved Louis Poulsen, og efter små justeringer var løsningen på plads. Herefter kunne vi installere skinner i produktionshallen, der gør det nemt for kunden at holde styr på vogntogene, forklarer Henrik Sig, der er direktør hos Handy Transportvogne.

En ekstra mil for kunden

Logistikløsningerne fra Handy Transportvogne er sjældent ens, og det individuelt tilpassede produkt er en central del af virksomhedens fundament. Af hensyn til kundens arbejdsgange lægges der også en dyd i, at løsningen bliver installeret til drift på kunden præmisser.

– For at det passede bedst med vores produktion, skulle setuppet installeres effektivt på en enkelt weekend. Der var det godt at opleve en samarbejdspartner, der var på pletten, på dagen, hvor det gjaldt, siger Torben Jørgensen.

Kontakt:

Olav Arnkjær
PR Consultant, Epicent PR
(+45) 78 70 09 21
oar@epicent.dk

Læs hele pressemeddelelsen på Via Ritzau her: https://via.ritzau.dk/pressemeddelelse/louis-poulsen-skraeddersyet-logistiklosning-lofter-produktion-til-nyt-niveau?releaseId=12953481

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu