PRM / Lyngby: Historisk sportsbutik gennemgår generationsskifte og bliver en Sport 24

14. juni 2018 06:31 | Af: Ritzau Info
 

Efter mere end 60 år i Lyngby bliver den historiske Intersport-butik nu overtaget af konkurrenten Sport 24. Det sker i forbindelse med et generationsskifte, der løfter den pensionsparate ejer ud af driften.

Pressemeddelelse fra Sport 24 A/S

En af de ældste butikker i Danmarks ældste kæde af sportsbutikker skifter nu ejer. Bo Andersson har drevet Intersport-butikken i Lyngby Storcenter i 45 år, og den har konstant været en af de mest rentable butikker i kæden. Nu giver den 70-årige sportshandler stafetten videre til den fremadstormende kæde af sportsbutikker Sport 24, der i forvejen har en butik i det populære handelscentrum. Lars Elsborg, der er direktør i Sport 24, forklarer generationsskiftet:

– Vi er rigtig glade for at kunne rykke vores butik ind i de nye lokaler. Beliggenhed betyder alt i en konkurrencepræget branche, og den ny butiks placering er markant forbedring. Samtidig får butikken en størrelse, der passer bedre til vores koncept. Vi reducerer vores samlede areal med over 40 procent, men downsizing er fremtiden og de færre kvadratmeter sikrer, at vi er skarpere på, hvilke varer, vi fører i butikken.

Sport 24 overtog Intersport i Lyngby Storcenter 1. juni. Kort herefter går ombygningen af førstesalen i Lyngby Storcenter i gang, og Sport 24 samler alle aktiviteter i kædens hidtidige butik. Når renovationen er færdig kort før årsskiftet, flytter kæden endeligt ind i de nye, flotte lokaler.

Vemodig men afklaret

Anden Verdenskrig hærgede stadig, da Bo Anderssons far stiftede virksomheden, Sport Life. Fra butikken i Nørrebrogade solgte han brugt sports- og fritidsudstyr, da krigen gjorde det umuligt at importere nyt. I 1956 rykkede butikken til Lyngby Hovedgade, skiftede navn til Intersport i 1968, og flyttede videre til Lyngby Storcenter, da det åbnede i 1973. Bo Andersson overtog virksomheden ved sin fars død i 1970, og det er forståeligt med blandede følelser, at han nu sælger familievirksomheden.

– Det er klart, at det er vemodigt at skulle sige farvel. Men samtidig er jeg også meget afklaret omkring min beslutning og glad for at overlade butikken til en erfaren og dygtig sportshandler. Jeg har i de seneste par år tænkt meget på at finde en god måde at afhænde butikken på. Og med den forestående og omfattende renovering af centret er mine tanker kun blevet mere konkrete. Jeg er nu helt parat til at gå på pension og nyde livet, fortæller Bo Andersson.

Den rutinerede sportshandler har i en lang årrække været medlem i Lyngby Storcenters centerforening, og har i 48 år været et kendt ansigt i Lyngbys butiksliv.

Kontakt:

Olav Arnkjær
Relations Specialist, Epicent PR
(+45) 78 70 09 21
oar@epicent.dk

Læs hele pressemeddelelsen på Via Ritzau her: https://via.ritzau.dk/pressemeddelelse/lyngby-historisk-sportsbutik-gennemgar-generationsskifte-og-bliver-en-sport-24?releaseId=13057349

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu