ANNONCE

PRM / Lynhurtige besparelser på vej til Søndersø

19. oktober 2020 11:00 | Af: Ritzau Info
 

Uno-X på Vesterled 45 i Søndersø står overfor en forvandling. Fra mandag d. 19.
oktober og de kommende tre dage frem vil lavprisstationen blive ombygget. Efter
ombygningen vil Uno-X lavprisstationen fremstå som en helt ny og lynhurtig
tankningsoplevelse. Uno-X vil stadig have de samme lave priser og tøver ikke med at
spå lavprisstationen til at blive områdets flotteste og mest brugervenlige.

Pressemeddelelse fra Uno-X

Uno-X Danmark er gået i gang med en landsdækkende indsats for at skabe Danmarks mest enkle, trygge og brugervenlige lavprisstationer. Denne gang er turen kommet til Søndersø, hvor tankkunder fra nær og fjern vil få gavn af ombygningen.

Når den nye Uno-X på Vesterled 45 åbner, vil kunderne opleve en topmoderne og lynhurtig tankningsoplevelse, hvor der er tænkt på selv de mindste detaljer. Alt sammen for at gøre tankningen så hurtig, enkel og billig som mulig.

“Efter ombygningen bliver Uno-X forvandlet til en topmoderne tankningsoplevelse, hvor der er tænkt på alt. Hos Uno-X vil vi være billigst, og jeg er helt sikker på, at kunderne vil synes godt om vores stationskoncept med de altid lave priser,” siger Maria Henningsen, der er distriktspartner hos Uno-X i Søndersø.

Mange nye forbedringer
Lavprisstationen, som ligger ved tæt på Søndersø centrum, får en række forbedringer til stor fordel for de mange lokale tankkunder og pendlere, som dagligt benytter sig af lavprisstationen, fortæller Maria Henningsen.

“Dybest set er der kun et formål med at være på en lavprisstation, nemlig at få fyldt brændstof på ens bil. På den nye Uno-X i Søndersø vil kunderne få en unik tankningsoplevelse med blandt andet en stor prismast, der gør det muligt at se de lave priser på lang afstand, lynhurtige betalingsautomater med kontaktløs kortbetaling og MobilePay, samt et flot skærmtag med tryg og behagelig belysning,” afslutter Maria Henningsen.

Læs mere om Uno-X’ nye stationskoncept samt ombygning her: www.unox.dk

For yderligere information, kontakt:

  • Maria Bech Henningsen, Distriktspartner hos Uno-X Danmark A/S, tlf. +45 40344980

Vedhæftede billeder er til fri, redaktionel afbenyttelse.

Læs hele pressemeddelelsen på Via Ritzau her: https://via.ritzau.dk/pressemeddelelse/lynhurtige-besparelser-pa-vej-til-sonderso?releaseId=13602563

** Ovenstående pressemeddelelse er videreformidlet af Ritzau på vegne af tredjepart. Ritzau er derfor ikke ansvarlig for indholdet **

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu