ANNONCE

PRM / Lynhurtige besparelser på vej til Veksø

21. juli 2020 15:00 | Af: Ritzau Info
 

Uno-X på Kirkebakken 15 i Veksø står overfor en forvandling. Fra tirsdag d. 28. juli og de kommende tre dage frem vil lavprisstationen blive ombygget. Efter ombygningen vil Uno-X lavprisstationen fremstå som en helt ny og lynhurtig tankningsoplevelse. Uno-X vil stadig have de samme lave priser og tøver ikke med at spå lavprisstationen til at blive byens flotteste og mest brugervenlige.

Pressemeddelelse fra Uno-X

Uno-X Danmark er gået i gang med en landsdækkende indsats for at skabe Danmarks mest enkle, trygge og brugervenlige lavprisstationer. Denne gang er turen kommet til Veksø, hvor tankkunder i byen og omegn vil få gavn af ombygningen.

Når den nye Uno-X på Kirkebakken 15 åbner, vil kunderne opleve en topmoderne og lynhurtig tankningsoplevelse, hvor der er tænkt på selv de mindste detaljer. Alt sammen for at gøre tankningen så hurtig, enkel og billig som mulig.

“Efter ombygningen bliver Uno-X forvandlet til en topmoderne tankningsoplevelse, hvor der er tænkt på alt. Hos Uno-X vil vi være billigst, og jeg er helt sikker på, at kunderne vil synes godt om vores stationskoncept med de altid lave priser,” siger Jimmy Wichmann, der er distriktspartner hos Uno-X i Veksø.

Mange nye forbedringer
Lavprisstationen, som er en typisk pendlerstation for bilister fra Frederikssund og Kregme, får en række forbedringer til stor fordel for de mange tankkunder, der hver dag kommer på stationen, fortæller Jimmy Wichmann.

“Dybest set er der kun et formål med at være på en lavprisstation, nemlig at få fyldt brændstof på ens bil. På den nye Uno-X i Veksø vil kunderne få en unik tankningsoplevelse med blandt andet en stor prismast, der gør det muligt at se de lave priser på lang afstand, lynhurtige betalingsautomater med kontaktløs kortbetaling og MobilePay, samt et flot skærmtag med tryg og behagelig belysning,” afslutter Jimmy Wichmann

Læs mere om Uno-X’ nye stationskoncept samt ombygning her: www.unox.dk

Vedhæftede billede er til fri, redaktionel afbenyttelse.

For yderligere information, kontakt:

  • Jimmy Wichmann Danielsen, Distriktspartner hos Uno-X Danmark A/S, tlf. 60 54 62 32


Læs hele pressemeddelelsen på Via Ritzau her: https://via.ritzau.dk/pressemeddelelse/lynhurtige-besparelser-pa-vej-til-vekso?releaseId=13596629

** Ovenstående pressemeddelelse er videreformidlet af Ritzau på vegne af tredjepart. Ritzau er derfor ikke ansvarlig for indholdet **

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu