ANNONCE

PRM / Lystfiskeri – den foretrukne Corona-hobby

3. december 2020 14:06 | Af: Ritzau Info
 

Muligheden for at komme lidt væk fra det hele, få en masse frisk luft og ikke bekymre sig om Corona-restriktioner, har gjort lystfiskeri til den foretrukne hobby under Corona-pandemien. Det oplever både udstyrsbutikker og de sider på nettet, som skriver om lystfiskeri og anmelder grej og gode fiskepladser.

Pressemeddelelse fra Oceankaj

Corona-pandemien har sat sit tydelige præg på vores hverdag – og der er ikke meget, som tyder på, at det bliver anderledes lige med det samme.

De forskellige restriktioner, nedlukninger med videre har skabt nye rammer for både vores arbejds- og privatliv. Samt f.eks. hvilke hobbies og sportsaktiviteter, som vi dyrker.

Særlig en hobby synes at have fået mange nye udøvere igennem hele Corona-pandemien, nemlig lystfiskeri. Det er en fritidsaktivitet, som giver dig mulighed for at komme ud og få noget frisk luft i sikker afstand fra andre. Og som giver dig masser af mulighed for at genfinde roen og balancen i en belastende og omskiftelig situation.

Lystfisker-site oplever mange nye besøgende

Den øgede interesse for lystfiskeri har ikke kun øget antallet af kunder i lystfiskerbutikker og -webshops. Også nettets mange hjemmesider og onlinemagasiner om lystfiskeri er på det nærmeste blevet bestormet med masser af både nye og rutinerede lystfiskere.

Det gælder også lystfiskersiden https://oceankaj.dk/. Den handlede oprindelig kun om en enkelt fangstplads i København, men er i dag udvidet med anmeldelser af både grej og fangstpladser.

Det eksploderede allerede tidligt i foråret

“På Oceankaj.dk kunne vi hurtigt mærke den øgede interesse for lystfiskeri allerede få dage efter forårets nedlukning 11. marts. Og i takt med at vejret blev bedre som foråret og siden sommeren kom, voksede besøgstallet bare dag for dag”, fortæller Erik fra Oceankaj.dk.

Han er vokset op med havfiskeri hos sin familie i Norge, og har, efter ikke at have fisket i nogle år, genoptaget interessen for lystfiskeri efter han flyttede til Østerbro tæt på netop Oceankaj og de andre fiskepladser rundt om i Københavns havne.

“Det som vi er mest spændte på nu, er, om besøgstallet stagnerer, når vi nu kommer ind i vintersæsonen. Her er der færre fisk, som kommer tæt på land. Til gengæld er der masser at fisk at hente, hvis du tager ud på havfiskeri”, forklarer Erik.

Masser af god viden for nye lystfiskere

På Oceankaj.dk finder du også masser af informative guides til både dem, der er helt nye inden for lystfiskeri, samt de mere rutinerede, som måske gerne vil i gang med nye grene af den spændende hobby.

Siden har også en blog-sektion, hvor du kan finde masser af spændende tips til lystfiskerlivet, samt opskrifter på alt lige fra fiskefars og til hele middagsretter med årstidens fangster.

Netop nu har siden også en særlig tilbudssektion, hvor du kan få info om de forskellige lystfiskerbutikker og webshops Black Friday-tilbud.

Så skal Black Friday bruges til at opgradere dit fiskegrej på en billig måde, er Oceankaj.dk absolut et besøg værd.

Skal du også ud med snøren?

Så hvis du savner en hobby, som kan give dig en god undskyldning for at komme ud i naturen og væk fra hele Corona-situationen, er lystfiskeri det oplagte valg.

Besøg Oceankaj.dk, og kom i gang!

Læs hele pressemeddelelsen på Via Ritzau her: https://via.ritzau.dk/pressemeddelelse/lystfiskeri-den-foretrukne-corona-hobby?releaseId=13605147

** Ovenstående pressemeddelelse er videreformidlet af Ritzau på vegne af tredjepart. Ritzau er derfor ikke ansvarlig for indholdet **

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu