ANNONCE

PRM / MA-Bilhandel i Grindsted bliver en CarPeople

2. juli 2020 07:01 | Af: Ritzau Info
 

Bilhuset MA-Bilhandel er blevet en del af den fremadstormende værkstedskæde CarPeople. Ejeren håber, at kæden kan hjælpe med at skabe opmærksomhed på værkstedsdelen af bilhuset i Grindsted.

Pressemeddelelse fra CarPeople

Som navnet antyder, har MA-Bilhandel siden opstarten i 1998 fokuseret på køb og salg af biler. Men i takt med, at flere kunder er kommet til bilhuset i Grindsted, er arbejdsopgaverne på værkstedet vokset markant. I sommeren 2019 efter at være flyttet i nyt bil hus, satsede ejeren Morten Andersen fuldhjertet på autoværkstedet med ansættelsen af to mekanikersvende og en lærling. Nu bliver virksomheden en del af den landsdækkende kæde CarPeople, der skal hjælpe MA-Bilhandel med at positionere sig som Grindsted og omegns nye full service autoværksted.

– Der er mange fordele ved at indgå i CarPeople, men for os er den vigtigste, at kædekontoret overtager ansvaret for vores markedsføring. Vi har for travlt, så det er en af de dele af jobbet, som bliver nedprioriteret. Særligt skal alle i Grindsted og omegn vide, at MA-Bilhandel er et fuldt udstyret autoværksted, der kan servicere næsten alle typer af biler, forklarer Morten Andersen.

Han fremhæver også, at adgangen til at købe let brugte leasingbiler til favorable priser gerne skulle blive en fordel ved at blive en del af CarPeople.

Ekstra ydelser for kunderne

Kunderne i MA-Bilhandel vil i fremtiden opleve en række nye services, der gør det endnu nemmere og attraktivt at få repareret sin bil på Hedemarken 35. CarPeople stiller blandt andet sin egenudviklede platform til online-booking til rådighed, og som en ekstra ydelse, får kunder en gratis bilvask, hvis de booker online. Samtidig kan værkstedet nu også tilbyde gratis vejhjælp til deres kunder, hvis de får foretaget serviceeftersyn hos den nye CarPeople i Grindsted.

– CarPeople deler vores værdisæt, såsom kundepleje, godt håndværk og ordentlighed – både i forhold til aftaler, men også den mere lavpraktiske og vigtige orden på værkstedet. CarPeople er nok den frivillige kæde, der minder mest om et mærkeværkstedskoncept. Det mærker man ved en høj faglighed og et enormt netværk af dygtige mekanikere at spørge til råds, forklarer Morten Andersen.

I 2017 blev MA-Glastek en del af virksomheden, så MA-Bilhandel kunne tilbyde reparation af stenslag og udskiftning af ruder på personbiler, lastbiler og traktorer – alt sammen udført af en erfaren rudemontør.

Moderne forretning

For CarPeople er det en stor gevinst at få et bilhus som MA-Bilhandel med i folden, da virksomheden har den høje faglige standard, som kæden ønsker af sine medlemmer. Samtidig er MA-Bilhandel placeret geografisk rigtigt og lukker et hul i nettet af medlemmer i Syddanmark.

– Vi byder MA-Bilhandel velkommen med åbne arme. Det er en veldrevet og moderne forretning, der konstant bliver ved med at udvikle sig. De er stærke på både med handels- og værkstedssiden, og det er lige denne type bilhuse, som skal kendetegne CarPeople, siger Tommy Holst, der er udviklingskonsulent i CarPeople.

MA-Bilhandel har i alt fem medarbejdere og sælger cirka 200 biler om året.

Kontakt:

Morten Andersen
Ejer, CarPeople Grindsted
(+45) 20 77 61 62
post@ma-bilhandel.dk

Læs hele pressemeddelelsen på Via Ritzau her: https://via.ritzau.dk/pressemeddelelse/ma-bilhandel-i-grindsted-bliver-en-carpeople?releaseId=13596293

** Ovenstående pressemeddelelse er videreformidlet af Ritzau på vegne af tredjepart. Ritzau er derfor ikke ansvarlig for indholdet **

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu