ANNONCE

PRM / Maden vender tilbage til Grønnegade: Ny forpagter fundet

21. august 2020 05:50 | Af: Ritzau Info
 

Tobias Nyberg skal fremover drive sin virksomhed fra Café Grønnegade på Grønnegades Kaserne Kulturcenter.

Pressemeddelelse fra Grønnegades Kaserne Kulturcenter

Efter at Café Grønnegades tidligere forpagter blev ansat på Holmegaard Værk, har der været stille i restaurantlokalerne på Sydsjællands største kulturcenter.

-Det var jo egentlig heldigt, for det var præcis samtidig med at Danmark lukkede ned og kulturcentret var tomt for gæster, at vi stod uden forpagter af caféen, fortæller John Nørbjerg, leder af Grønnegades Kaserne Kulturcenter.

Nu er kulturcentret genåbnet, og derfor passer det glimrende at caféen har fundet en ny forpagter i den lokale Tobias Nyberg. Han står bag succesen Madtrylleriet der har leveret mad til utallige selskaber og langet deres kendte burgere over disken i deres food truck.

-Vi rykker med det samme, forklarer Tobias adspurgt til en genåbningsdato for Café Grønnegade. For når spiserummet er indrettet og kokkegrejerne er på plads, så begynder Madtrylleriet at levere mad til selskaber og åbner hurtigst muligt for gæster i restauranten. -Officielt åbner vi for a la carte menuen den 1. oktober, men nu må vi se om vi ikke er på plads tidligere, smiler en synligt begejstret forpagter af kulturcentrets café. Allerede i september har kulturcenteret en række arrangementer hvor gæster har bestilt showmenu som selvfølgelig skal betjenes.

Åbningstiden for Café Grønnegade meldes snart ud, og sammen med sine ansatte er Tobias Nyberg i fuld gang med at komponere en lækker menu. Kortet kommer til at bestå af en række lækre frokostretter med klassikere som stjerneskud, club-sandwich, burger og tapas. Til aften står den på serveringer med pastaretter, kylling, laks, kalvekød, og ikke mindst en lækker vegansk burger, samt desserter.

-Jeg glæder mig rigtig meget til at få de første gæster ind, afslutter Tobias Nyberg inden han skynder sig videre for at se på placering af kølerum.

Kontakt:

kulturcenterleder John Nørbjerg tlf.: 2024 5340 email: jonor@naestved.dk

Læs hele pressemeddelelsen på Via Ritzau her: https://via.ritzau.dk/pressemeddelelse/maden-vender-tilbage-til-gronnegade-ny-forpagter-fundet?releaseId=13598197

** Ovenstående pressemeddelelse er videreformidlet af Ritzau på vegne af tredjepart. Ritzau er derfor ikke ansvarlig for indholdet **

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu