ANNONCE

PRM / Madkundskabsfestivaler indtager Roskilde

6. februar 2020 10:09 | Af: Ritzau Info
 

Torsdag 13. februar indtager elever mellem 4.-9. klasse skolekøkkenet på Margreteskolen, når Madkundskabsfestivaler for første gang afholdes i Roskilde.

Pressemeddelelse fra Madkulturen

Torsdag i uge syv går elever fra Margretheskolen og Klostermarkskolen i skolekøkkenet for at deltage i Madkundskabsfestivaler, der for første gang afholdes i Roskilde.

Det er Madkulturens skoleprojekt Madkamp, der er vært for festivalen. Madkamp har siden 2013 haft til formål at engagere elever i madlavningsfaget gennem uddannelse og praktisk erfaring. I samarbejde med lektorer og undervisere fra landets professionshøjskoler udvikler og lancerer Madkamp hvert år et nyt, gratis undervisningsmateriale, der har fokus på en ny råvare eller en ny madlavningsteknik. I år er der fokus på “Kend dit korn”.

På Magretheskolen 13. februar står eleverne fra de to skoler klar til at præsentere et udpluk af det, de har lært om kornet. Det kan være alt fra næringsindhold og historie til selvudviklede kreative retter, snacks eller forsøg, hvor kornet spiller hovedrollen. Et veloplagt dommerpanel bestående af madkundskabslærerstuderende vil give eleverne feedback for deres præsentationer.

Både lærere og elever vil være repræsenteret ved Madkundskabsfestivalen i Roskilde, og elevernes fremvisninger går i gang kl. 10. Foruden Roskilde afholdes festivalerne også i Aalborg, København, Esbjerg og Vordingborg i løbet af februar.

Fakta om Madkundskabsfestivalen i Roskilde

Dato: Torsdag 13. januar 2020 kl. 08.30-13.30

Sted: Margretheskolen, Magrethevej 7, 4000 Roskilde

Hvilke skoler deltager? Elever fra Margretheskolen (Roskilde) og Klostermarkskolen (Roskilde)

Kontakt:

Presse- & kommunikationsansvarlig Charlotte Kjeldberg Kristensen tlf.: 20 80 44 79 email: charlotte@madkulturen.dk

Læs hele pressemeddelelsen på Via Ritzau her: https://via.ritzau.dk/pressemeddelelse/madkundskabsfestivaler-indtager-roskilde?releaseId=13587660

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu