ANNONCE

PRM / Mads Genefke ny salgs- og marketingchef i TinyMobileRobots

30. juli 2020 10:15 | Af: Ritzau Info
 

Mads Genefke (47) er tiltrådt i en nyoprettet stilling som salgs- og marketingchef i robotvirksomheden TinyMobileRobots i Malling uden for Aarhus. Mads Genefke er samtidig blevet medejer af samme virksomhed, efter at han kort tid inde i stillingen valgte at investere 1 mio. kroner i sin nye arbejdsplads.

Pressemeddelelse fra TinyMobileRobots

TinyMobileRobots udvikler og producerer opstregningsrobotter til sportsbaner og veje og er på få år blevet en af verdens førende virksomheder på området. Mads Genefke skal blandt andet være med til yderligere at styrke virksomhedens salg og markedsføring over for sportsklubber, kommuner, ministerier og uddannelsesinstitutioner rundt om i verden.

Mads Genefke har tidligere været ansvarlig for forretningsudvikling i Bukkehave og senior business manager i den australske forskningsenhed for veje og transport, Australian Road Research Board. Inden sin tiltræden i TinyMobileRobots var Mads Genefke ansvarlig for global business development i den schweiziske virksomhed Proteq, der udvikler og markedsfører NDT-udstyr til kvalitetsmålinger i cement-, metal- og vejbranchen.

Kontakt:

Mads Genefke, salgs- og marketingchef, TinyMobileRobots, mobil 27 23 14 37 / mg@tinymobilerobots.com

Presseservice: Jacob Lange, Lange PR, mobil 20 76 30 20 / jacob@langepr.dk

Læs hele pressemeddelelsen på Via Ritzau her: https://via.ritzau.dk/pressemeddelelse/mads-genefke-ny-salgs–og-marketingchef-i-tinymobilerobots?releaseId=13597347

** Ovenstående pressemeddelelse er videreformidlet af Ritzau på vegne af tredjepart. Ritzau er derfor ikke ansvarlig for indholdet **

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu