PRM / Mads Hindsgavl fra Silkeborg vandt guld i SILVANs Gør-Det-Selv-Mesterskaber

28. marts 2018 13:05 | Af: Ritzau Info
 

SILVAN, et af Danmarks førende byggemarkeder for gør-det-selv-entusiaster, har netop fundet årets tre vindere af Gør-Det-Selv-Mesterskaberne, landets største konkurrence for fingersnilde danskere. Den ene af de tre guldmedaljer gik til Mads Hindsgavl fra Silkeborg for et sejlende vildmarksbad.

Pressemeddelelse fra SILVAN

SILVAN har i dag uddelt 45.000 kroner til vinderne af årets bedste gør-det-selv-projekter. Mads Hindsgavl fra Silkeborg kan således indkassere 15.000 kroner til byggematerialer og værktøj for et sejlende vildmarksbad, der endda er sødygtigt. Vildmarksbadet vandt kategorien Den Sjove og har været en klar favorit blandt de mange, der har stemt på projekterne i løbet af konkurrencen. For selvom det vitterligt er et sjovt projekt, er det bestemt også af en høj håndværksmæssig karakter, som har imponeret ekspertjuryen, der har kåret årets vindere.

I kategorierne Den Svære og Den Lette er det Helle Nielsen fra Svenstrup og Janus Berg fra Haslev, der hver især kan indkassere et gavekort til en værdi af 15.000 kroner. De har designet og bygget et bålsted og en køkkenhave, som ekspertjuryen kårede som de bedste projekter ud af de 20, som fik flest stemmer på silvan.dk. Hele 1.515 projekter har i alt været tilmeldt konkurrencen.

– Også i år har vi været imponerede over, hvor gode, gennemarbejdede og kreative projekter, deltagerne har indsendt. Danskerne er ét af Europas mest ihærdige og dygtige gør-det-selv-folk, og vinderprojekterne er et godt vidnesbyrd om den skabertrang, der er rundt om i hjemmene. Vi er stolte over at kunne bidrage med know-how, materialer og værktøj og ønsker vinderne et stort tillykke. De har virkelig fortjent præmierne, siger Lars Buch Sørensen, der er regionschef i SILVAN og en del af konkurrencejuryen i SILVANs Gør-Det-Selv-Mesterskab.

Mads Hindsgavl fra Silkeborg har været “mesterbygger” på projektet med at tegne og opføre det kombinerede fartøj og vildmarksbad, og for ham har det været både sjovt og udfordrende at gennemføre byggeriet.

– Det er faktisk ikke så svært at bygge en båd, men når den samtidig skal være et vildmarksbad, og det hele skal kunne flyde, kræver det lige lidt beregninger. Men det lykkedes, og vildmarksbadet er blevet helt, som jeg har drømt om. Når jeg ser på de mange andre projekter i konkurrencen, bliver jeg ekstra stolt over og glad for, at det var mit, der løb med en guldmedalje, lyder det fra Mads Hindsgavl.

Billeder af vinderprojekterne, de 20 projekter, der har fået flest stemmer samt alle indkomne bidrag kan ses på www.silvan.dk/gds2018.

For yderligere information, kontakt venligst:

Martin Pihl, Head of Marketing & E-commerce, SILVAN, tlf. 21 59 08 93 / mpi@silvan.dk

Presseservice: Jacob Lange, Lange PR, tlf. 20 76 30 20 / jacob@langepr.dk

Læs hele pressemeddelelsen på Via Ritzau her: https://via.ritzau.dk/pressemeddelelse/mads-hindsgavl-fra-silkeborg-vandt-guld-i-silvans-gor-det-selv-mesterskaber?releaseId=12544096

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu