ANNONCE

PRM / Mægtige maskiner, halv entrépris og sjov for hele familien på HEART i efterårsferien.

12. oktober 2020 11:02 | Af: Ritzau Info
 

Traktorer, mejetærskere og plove er nok ikke det de fleste forbinder med et besøg på et kunstmuseum. Men i efterårsferien mødes gæster, der besøger HEART af en gigantisk gul mejetærsker ved ankomsten og området omkring museet er ikke længere kun prydet af smukke skulpturer! I samarbejde med Farmas udstilles en række imponerende landbrugsmaskiner i parken som museets gæster kan se hele efterårsferien – ganske gratis.

Pressemeddelelse fra HEART – Herning Museum of Contemporary Art

Maskinerne er hentet ind i forbindelse med den aktuelle anmelderroste udstilling “Naturligvis -landskabsmalerier af Allan Otte” der viser mere end 50 smukke og tænkevækkende motiver fra det jyske landbrugsliv.

Udstillingen
præsenteres i samarbejde med Fuglsang Kunstmuseum og Brandts og er den hidtil største udstilling med kunstneren Allan Otte (f. 1978). Med temaer som fødegården, landbrugskritik og menneskets udnyttelse af naturen sætter udstillingen fokus på hvordan Otte gennem sine særegne arbejdsmetoder tager livtag med landskabsmaleriets traditionelle udtryk, og hvordan han samtidig forholder sig til nutidens modernisering af landbruget.

Allan Otte er en af de mest bemærkelsesværdige malere på den hjemlige kunstscene. Siden sin afgang fra Kunstakademiet i København i 2007 har han betaget publikum og anmeldere med sine smukke og overraskende skildringer af det danske landskab. Det er imidlertid ikke landskabet i sin traditionelle og romantiske version, der interesserer Otte, men snarere at se bagom idyllen og ind i den moderne virkelighed, som den ser ud.

Udstillingen kan opleves på HEART indtil 24. januar.

Hele ferien har museet halv pris på entrébilletten og rabatten gælder også fællesbilletten med Carl-Henning Pedersen og Else Alfelts Museum – oplev begge museer for kun 50 kr! Børn og unge under 18 år kommer gratis ind på begge museer.

Kontakt:

For yderligere info kontakt:
Museumsdirektør Holger Reenberg, tlf: 40 25 10 33
eller
Kommunikationschef Thilde Nyborg, tlf: 31 44 35 05

Læs hele pressemeddelelsen på Via Ritzau her: https://via.ritzau.dk/pressemeddelelse/maegtige-maskiner-halv-entrepris-og-sjov-for-hele-familien-pa-heart-i-efterarsferien?releaseId=13602232

** Ovenstående pressemeddelelse er videreformidlet af Ritzau på vegne af tredjepart. Ritzau er derfor ikke ansvarlig for indholdet **

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu