ANNONCE

PRM / Magiske superstjerner bringer Harry Potter og De Vises Sten til live på Spotify

6. maj 2020 11:51 | Af: Ritzau Info
 

Daniel Radcliffe, David Beckham, Stephen Fry, Dakota Fanning, Claudia Kim, Eddie Redmayne, Noma Dumezweni og andre har indtalt nyklassikeren.

Pressemeddelelse fra Spotify

Wizarding World og J.K, Rowling har annonceret den seneste tilføjelse til Harry Potter At Home, der er en samling af gratis initiativer, som skal bringe magien fra Harry Potter-universet ud til børn, forældre og plejerpersonale i den globale lockdown. Her vil der hver uge udkomme nye indspilninger af den allerførste bog ‘Harry Potter og De Vises Sten’ på harrypotterathome.com, Spotify og Spotify Kids

Stemmerne bag historien tilhører nogle af de meste elskede navne fra den globale underholdningsindustri, musik, sport og Wizarding World. Det første kapitel “Drengen, der ikke kunne slås ihjel” vil fx blive indtalt af selveste Daniel Radcliffe.

Hver uge vil stjerner som David Beckham, Stephen Fry, Dakota Fanning, Claudia Kim, Eddie Redmayne, Noma Dumezweni og andre lægge stemme til uddrag fra den ikoniske bog. Formålet er at overraske og glæde fans i hele verden med bogens temaer om familie, venskab, tapperhed og det at overvinde modgang.

Harry Potter fans, nye som gamle, kan forvente en stjernebesat rollebesætning af fortællere samt særlige cameo-optrædener. Fra og med i dag kan kapitel 1 hentes, og alle 17 kapitler vil blive tilgængelige frem mod midten af sommeren.

Lydkapitlerne vil kun være tilgængelige på Spotify, til både gratis og Premium-brugere, og på den nye, uafhængige Spotify Kids-app, der udelukkende er åben for Premium Family-abonnenter på udvalgte markeder. Videoer af optagelserne vil kunne streames på Harry Potter At Home website.

Det første kapitel “Drengen, der ikke kunne slås ihjel” kan lyttes til på Spotify fra i dag.

Kontakt:

Amanda Waldås
Head of Consumer PR & Communications Nordics
Tel: +46 76 195 06 50
Email: amandaw@spotify.com

Læs hele pressemeddelelsen på Via Ritzau her: https://via.ritzau.dk/pressemeddelelse/magiske-superstjerner-bringer-harry-potter-og-de-vises-sten-til-live-pa-spotify?releaseId=13592900

** Ovenstående pressemeddelelse er videreformidlet af Ritzau på vegne af tredjepart. Ritzau er derfor ikke ansvarlig for indholdet **

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu