ANNONCE

PRM / Mange danskere betaler selv for en ordentlig hjemmearbejdsplads

16. november 2020 09:03 | Af: Ritzau Info
 

Det er begrænset, hvor produktiv du kan være fra en almindelig spisebordsstol. Derfor har kontorstolsspecialisten iStol.dk oplevet enorm vækst under Corona-krisen. For mange private vælger selv at købe ordentlige ergonomiske kontorstole til deres hjemmearbejdsplads. Det undrer ejeren.

Pressemeddelelse fra Istol

Hjemmearbejde er den nye normal her under Corona-krisen. Men det er de færreste hjem, der er udstyret med hensigtsmæssigt møblement, når arbejdsdagen pludselig skal foregå fra stuen derhjemme.

Derfor har kontorstolsspecialisten https://www.istol.dk oplevet en enorm vækst i salget af gode, ergonomiske kontorstole til private. Det har givet travlhed, og ekstra omsætning til firmaet. Men alligevel bekymrer den enorme efterspørgsel også ejeren Morten Andersen.

Medarbejderne betaler selv

“Folk kommer til os i privat regi og køber deres kontorstol – og har valgt selv at betale for den, for at undgå ryg-, lænde- og nakkeproblemer fra at sidde og arbejde på en almindelig stol hjemme i privaten, ” påpeger Morten Andersen.

“Når det offentlige opfordrer til hjemmearbejde, og de private virksomheder derfor beordrer deres medarbejdere hjem, virker det ikke fair overfor den menige medarbejdere, at ingen af parterne vil tage ansvar for et ordentligt arbejdsmiljø i hjemmet. Det er trods alt begrænset, hvor produktiv og koncentreret du kan arbejde fra en spisebordsstol”, mener Morten Andersen fra iStol.dk.

“En ordentlig kontorstol med gode ergonomiske indstillinger og måske mulighed for active sitting tager trods alt et ordentligt indhug i privatøkonomien. Og den private forbruger har ingen steder, de kan trække den fra eller få momsen tilbage”, uddyber Morten Andersen sin undren.

Gode kontorstole handler ikke kun om ergonomi

For gode kontorstole handler ikke kun om de traditionelle ergonomiske indstillingsmuligheder på kontorstolen. En traditionel, ergonomisk kontorstol er nemlig designet til, at vi skal sidde ret op og ned hele dagen igennem, for at vi ikke får problemer af at sidde på stolen.

Men de fleste af os flytter os rundt på stolen, og mange af os har det oftest med at hænge lidt til en af siderne. Men fordi stolen ikke giver efter til siderne i sædet, ender den ellers kropsligt sunde, ergonomiske kontorstol med at give os problemer med især ryg og lænd alligevel. For når stolen ikke giver efter, får vi et knæk i ryggen nede omkring lænden.

Active sitting forebygger ondt i ryg, lænd og nakke

Her tilbyder mange af de kontorstole, som iStol.dk sælger, såkaldt Active Sitting. Det er en tilføjelse til de normale ergonomiske indstillingsmuligheder, hvor sædet også kan vippe til siderne. Eller hvor sæde og ryglæn er delt op i to separate enheder, der kan forskyde sig i forhold til hinanden.

“Det giver nogle helt nye frihedsgrader for, hvordan vi kan sidde på vores kontorstol, uden at vi kommer til at få problemer med ryg, lænd og nakke, eller der opstår spændingshovedpiner,” forklarer Morten Andersen.

“Det er især netop vores Active Sitting-stole som den billigere YoGA Future og vores topmodel HaraTech Nietzche, som folk falder for. Det er stole, du kan sidde i mange timer uden at få gener af det,” slutter Morten Andersen fra iStol.dk.

Kontakt:

Morten Andersen
Tlf: 60 80 80 90
Email: morten@aaimport.dk

Læs hele pressemeddelelsen på Via Ritzau her: https://via.ritzau.dk/pressemeddelelse/mange-danskere-betaler-selv-for-en-ordentlig-hjemmearbejdsplads?releaseId=13604340

** Ovenstående pressemeddelelse er videreformidlet af Ritzau på vegne af tredjepart. Ritzau er derfor ikke ansvarlig for indholdet **

ANNONCE

ANNONCE

| Af: Ritzau Info
 

Mange af disse har at gøre med at få rengjort forskellige dele af huset eller renset dine køkkenmaskiner og hårde hvidevare. Det kan være svært at huske det hele, særligt de ting, som ikke ligefrem er synlige i hverdagen. I det følgende kan du derfor læse om tre ting, som mange boligejere glemmer at få rengjort, netop fordi det ikke er nemt at se, at de behøver rensning, før det potentielt er for sent.

Emhætten

Emhætten er noget mange glemmer at få renset. Nærmere bestemt er det emhættefiltret, der kræver rengørng en gang imellem. Du behøver ikke at gøre andet end at tage filtret ud og rense det med varmt vand eller give det en tur i opvaskemaskinen. Det er nemt, men alligevel noget man ofte glemmer, fordi filtret ikke er til at se medmindre, du stikker hovedet ind under emhætten. Det kan dog ende med, at der går mug i filtret, hvilket i værste tilfælde kan være sundhedsskadeligt eller brandfarligt. Kommer det så vidt, bliver hele emhætten ofte nødt til at blive skiftet. Derudover kan et beskidt filter resulterer i, at der drypper uhygiejniske væsker fra emhætten ned i den mad, du er ved at lave. Det er altså en god idé at få det renset regelmæssigt.

Tagrender

En anden ting som husejere ofte glemmer, er at få renset tagrenden, fordi det ikke er nemt at se, hvor beskidt den er uden at kravle op på en stige. Her ophobes grannåle, blade, mos og andet skidt over tid. Hvis det ikke renses jævnligt, kan det resulterer i, at regnvand og smeltevand ikke frit kan løbe gennem tagrenden, hvilket i værste fald kan skade husets sokkel. Du kan forsøge dig med at rense tagrenden selv, men hvis du ikke har evnerne, tiden eller udstyret til dette, er den bedste løsning oftest at bestille professionelle til at foretage tagrenderens. På den måde sikrer du dig det bedste og hurtigste resultat.

Vaskemaskinen

Det virker ikke altid logisk at skulle vaske sin vaskemaskine – den køre jo hele tiden vaskeprogrammer med sæbe. Og som regel ser vaskemaskinen da heller ikke beskidt ud. Alligevel er det vigtigt at få den regelmæssigt rengjort for at undgå lugtgener og forlænge maskinen levetid. En god måde at holde den ren på er en gang imellem at køre et program uden tøj ved høj temperatur. På den måde dræber du de bakterier, som helt naturligt sætter sig i maskinen fra de beskidte tøj. Derudover er det en god ide at vaske både sæbeskuffen og rummet som den sidder i. Skuffen kan som regel tages helt ud og vaskes med varmt vand. På den måde undgår du at maskinens sæbeslange tilstoppes. Sidst men ikke mindst, skal du huske at afkalke din vaskemaskine en gang imellem afhængig af hårdheden af dit vand. Afkalkningen kan nemt klares ved at at putte citronsyre i tromlen og køre et program på 60 eller 95 grader.

Produceret af Heymate

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu