PRM / Maraton og musik i Indre By

4. maj 2018 09:20 | Af: Ritzau Info
 

Søndag den 13. maj løbes der Telenor Copenhagen Marathon, og der bliver rig mulighed for at heppe på løberne i Indre By.

Pressemeddelelse fra Sparta Atletik og Motion

Det er den 39. udgave af Copenhagen Marathon, som løbes i år, og løbet har igennem årene udviklet sig til en kæmpe folkefest. Gaderne fyldes af mere end 10.000 løbere, og langs ruten er der mere end 100.000 tilskuere, som skaber en sublim kulisse. Der er på ruten særlige power zoner, hvor man som tilskuer kan blive ekstra underholdt, og i Indre By er der musik og cheerleading på programmet.

“Indre By er en oplevelse for løberne, da man her løber i det historiske København med blandt andet Rådhuset og Runde Tårn som kulisse. Derudover er der også rigtig god stemning på blandt andet Israels Plads, hvor Heidis Und Hosens spiller og underholder med moderne popmusik tilsat lidt polka,” siger Dorte Vibjerg, der er direktør i Sparta Atletik og Motion.

Indre By byder i det hele taget på en masse musik til at underholde både løbere og tilskuere. Der er blandt andet DJ lounge ved Studenterhuset og kvindekoret LaHvine synger smukke toner på Hauser Plads.

En oversigt over ruten og de mange forskellige power zoner og underholdningssteder kan findes her.

Sponsorer og partnere

Hovedsponsor: Telenor

Partnere: Frederiksberg Kommune, Københavns Kommune, Sport Event Denmark, WOCO og Dansk Atletik Forbund.

Sponsorer: Nike, BMW og High5

Mediepartner: Politiken

Produkt- og servicepartnere: Erdinger Alkoholfrei, Ultimate Sport Service, BitLizard Software og Fødevarebanken.

Læs hele pressemeddelelsen på Via Ritzau her: https://via.ritzau.dk/pressemeddelelse/maraton-og-musik-i-indre-by?releaseId=12750715

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu