PRM / Maraton og ølsmagning på Nørrebro

4. maj 2018 09:21 | Af: Ritzau Info
 

Søndag den 13. maj løbes der Telenor Copenhagen Marathon, og der bliver rig mulighed for at heppe på løberne på Nørrebro, hvor Mikkeller også byder på ølsmagning.

Pressemeddelelse fra Sparta Atletik og Motion

Det er den 39. udgave af Copenhagen Marathon, som løbes i år, og løbet har igennem årene udviklet sig til en kæmpe folkefest. Gaderne fyldes af mere end 10.000 løbere, og langs ruten er der mere end 100.000 tilskuere, som skaber en sublim kulisse. Der er på ruten særlige power zoner, hvor man som tilskuer kan blive ekstra underholdt, og på Nørrebro bliver der blandt andet øl-smagning og masser af musik.

“For løberne har Dronning Louises Bro de seneste år været et højdepunkt med en helt formidabel kulisse. Det bliver det helt sikkert også i år, NBRO har igen deres power zone her, så hvis man som tilskuer vil opleve en stemning a la Tour de France, så er det på Dronning Louises Bro, man skal stille sig,” siger Dorte Vibjerg, der er direktør i Sparta Atletik og Motion.

Nørrebro er et festligt midtpunkt

Nørrebro er i det hele taget et festligt midtpunkt på ruten, da der er hele tre power zoner i løbet af de fire kilometer løberne løber i bydelen.

“Ud over Dronning Louises Bro så er der en power zone med DJ, cheerleaders og så videre i krydset mellem Nørrebrogade og Jagtvej, og så er der en Mikkeller power zone i Stefansgade med musik og øl-smagning, så det skal nok blive festligt,” siger Dorte Vibjerg.

En oversigt over ruten og de forskellige powerzoner kan ses her

Sponsorer og partnere

Hovedsponsor: Telenor

Partnere: Frederiksberg Kommune, Københavns Kommune, Sport Event Denmark, WOCO og Dansk Atletik Forbund.

Sponsorer: Nike, BMW og High5

Mediepartner: Politiken

Produkt- og servicepartnere: Erdinger Alkoholfrei, Ultimate Sport Service, BitLizard Software og Fødevarebanken.

Læs hele pressemeddelelsen på Via Ritzau her: https://via.ritzau.dk/pressemeddelelse/maraton-og-olsmagning-pa-norrebro?releaseId=12748826

x
Del din kommentar
Forsiden lige nu