ANNONCE

PRM / Markant økonomisk håndsrækning til erhvervslivet i Gladsaxe Kommune

2. april 2020 07:00 | Af: Ritzau Info
 

Gladsaxe Kommune bidrager med en markant økonomisk håndsrækning til det lokale erhvervsliv på op mod 115 mio. kr.

Pressemeddelelse fra Gladsaxe Kommune

Gladsaxe Kommune tager erhvervslivets store økonomiske udfordringer under coronakrisen dybt alvorligt.

Et enigt økonomiudvalg i kommunen har derfor på et ekstraordinært møde onsdag aften besluttet at fremrykke en række planlagte anlægsinvesteringer i 2021-2023 til nu. Kommunen kan derfor nu bidrage med en markant økonomisk håndsrækning til det lokale erhvervsliv på op mod 115 mio. kr.

Borgmester Trine Græse udtaler:

“Jeg er glad for at konstatere, at et enigt økonomiudvalg onsdag aften ikke blot har bakket om at fremrykke en række investeringer i klimaforbedringer i de kommunale bygninger og løbende renoveringsarbejder for knap 40 mio. kr., men herudover også har besluttet, at der skal bruges 25 mio. kr. til at speede op på en klimavenlig modernisering af kommunens vejbelysning til LED belysning.

Samtidig glæder jeg mig over, at vores forsyningsselskab på vandområdet – Novafos – tidligere har besluttet at øge aktiviteten med 50 mio. kr., så der i den nuværende vanskelige situation i alt sættes ekstra aktiviteter i gang for knap 115 mio. kr. i Gladsaxe Kommune.”

De forskellige anlægsinvesteringer vil blive iværksat hurtigst muligt, og vil således forhåbentligt kunne bidrage til, at det lokale erhvervsliv kan komme stærkt ud på den anden side af coronakrisen.

For yderligere at kunne understøtte det lokale erhvervsliv har et enigt økonomiudvalg i Gladsaxe Kommune herudover også besluttet sig for at følge regeringens opfordring til at udskyde erhvervslivets betaling af ejendomsskatter i 2020 til 2021 på i alt ca. 34,5 mio. kr.

Kontakt:

Yderligere oplysninger kan fås ved kontakt til kommunikationschef Ulla Baden på enten mail: CSFUBA@gladsaxe.dk eller mobil: 22 76 56 22.

Læs hele pressemeddelelsen på Via Ritzau her: https://via.ritzau.dk/pressemeddelelse/markant-okonomisk-handsraekning-til-erhvervslivet-i-gladsaxe-kommune?releaseId=13591221

** Ovenstående pressemeddelelse er videreformidlet af Ritzau på vegne af tredjepart. Ritzau er derfor ikke ansvarlig for indholdet **

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu