PRM / Markant politisk chef til Mellemfolkeligt Samvirke

6. april 2018 07:00 | Af: Ritzau Info
 

Lars Koch er netop ansat som politisk chef i Mellemfolkeligt Samvirke.

Pressemeddelelse fra Mellemfolkeligt Samvirke

Han er en af de skarpeste stemmer i NGO-branchen og kommer fra en stilling som vicegeneralsekretær i Oxfam IBIS.

“Det er en markant profil, som vi har ansat – og det er vi meget begejstrede for. Lars Koch har været en af de skarpeste stemmer i flere år på centrale udviklingspolitiske dagsordener – som fx skattely og ulighed, og vi glæder os meget til at sætte hans viden i spil her i organisationen,” siger Tim Whyte, generalsekretær i Mellemfolkeligt Samvirke.

Lars Koch er cand.scient.pol. og har i en årrække arbejdet for Oxfam IBIS, hvor han ikke mindst har gjort sig bemærket på skattely-dagsordenen.

“Jeg glæder mig til at blive en del af en organisation, der har sat kursen mod en ny form for global solidaritetsbevægelse, der, gennem alliancer i nord og syd, kæmper for en mere retfærdig verden med lige muligheder for alle. Jeg håber, at jeg kan være med til at fortsætte og skærpe kampen mod ulighed og fattigdom i tæt samarbejde med nogle fantastiske kollegaer i nord og syd,” siger Lars Koch.

Mellemfolkeligt Samvirke har netop vedtaget en 5-årig strategi, der udstikker retningen frem mod 2022, og strategien har særligt fokus på at støtte unge aktivister, der arbejder for styrket politisk deltagelse, retfærdig og bæredygtig økonomi samt social sammenhængskraft. Lars Koch vil få ansvaret for understøtte det politiske arbejde inden for de tre mål.

Han tiltræder 15. maj.

Kontakt:

Tim Whyte, tlf. 6130 9120
Lars Koch, tlf. 6060 5831

Læs hele pressemeddelelsen på Via Ritzau her: https://via.ritzau.dk/pressemeddelelse/markant-politisk-chef-til-mellemfolkeligt-samvirke?releaseId=12579423

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu