ANNONCE

PRM / Markedet for merchandise er i høj stigning

13. juli 2020 14:24 | Af: Ritzau Info
 

For nyligt kom det frem at salget af merchandise for den amerikanske basketball-legende Michael Jordan var steget eksplosivt med 5.000 % siden april 2020. Det var dokumentaren The Last Dance på Netflix, der afslørede disse tal.

Pressemeddelelse fra Escalate ApS

Merchandise fra Michael Jordan inkluderer bl.a. tøj, sko og signerede bolde og samlekort.

Men også i Danmark og også inden for andre genrer end sport, opleves en stigning i søgningen efter og salget af merchandise.

Den danske webshop MerchShark, der sælger merchandise fra spilbrands som f.eks. Overwatch, Minecraft og Fortnite, samt kendte film og TV-brands som Star Wars, Pokémon, Game of Thrones og Marvel, melder om en øget efterspørgsel på merchandise over hele linjen.

“Vi har gennem det sidste år oplevet, at salget af merchandise er boomet. Folk har fået øjnene op for, at de kan få figurer og andre genstande med billeder af deres yndlingskarakterer eller logoer fra f.eks. den populære TV-serie Game of Thrones eller fra spil, de bruger mange timer på,” lyder det fra en talsperson fra MarchShark, som fortsætter:

“Denne type af legetøj og merchandise har været populært i USA i mange år, men vi oplever, at danskerne er ved at få øjnene op for merchandise og glæden ved at samle.”

MerchShark er en dansk virksomhed og webshop, der er specialiseret i at levere merchandise fra de mest populære brands til fans over hele landet.

Det er især børn, der er målgruppen, hvorfor MerchShark da også sælger mange skoletasker, penalhuse og bamser f.eks. Men der er ligeledes en stor kundegruppe blandt unge og voksne, der er store fans af noget bestemt inden for film, serie eller spilverdenen.

MerchShark har eksisteret siden 2018, har adresse i Struer, men handler udelukkende online.

Kontakt:

Mads Nordskov
hej@madsnordskov.dk

Læs hele pressemeddelelsen på Via Ritzau her: https://via.ritzau.dk/pressemeddelelse/markedet-for-merchandise-er-i-hoj-stigning?releaseId=13596849

** Ovenstående pressemeddelelse er videreformidlet af Ritzau på vegne af tredjepart. Ritzau er derfor ikke ansvarlig for indholdet **

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu