ANNONCE

PRM / Mathias skulle ikke arbejde i butik: Nu er han souschef i Lidl-Skagen

3. september 2020 06:00 | Af: Ritzau Info
 

Hvad der startede som jobbet, der skulle fylde sparegrisen op i sabbatåret, blev med tiden den helt rigtige karrierevej for den nordjyske Mathias Kjær, der som 25-årig kan kalde sig souschef i Lidl Danmarks nordligste forretning.

Pressemeddelelse fra Lidl Danmark

Det lå ikke i kortene, at Mathias Kjær skulle få en flot og tidlig karriere i detailhandlen, for han havde egentlig aldrig tænkt, at han skulle stå i butik – noget, han og familien griner af den dag i dag:

“Jamen, jeg havde nok været lidt for hurtig til at afskrive butikslivet, når min familie spurgte, hvad jeg gerne ville i fremtiden. Jeg tænkte nok bare, at det ikke var noget for mig. Men da jeg først kom i gang, så fandt jeg ud af, at jeg var god til det, og at det faktisk var et arbejde, der passede mig og mit temperament virkelig godt,” fortæller Mathias Kjær og fortsætter: “Nu griner vi sammen af, at jeg engang har tænkt sådan, for livet i butikken har jo vist sig at være den helt rette hylde for mig.”

“Jeg skal ikke sidde stille”
Mathias Kjær blev uddannet i butikken i Frederikshavn, hvorefter han fortsatte i forskellige roller i Lidl i Hjørring, og i marts 2020 blev han så konstitueret souschef i den nye butik i Skagen. Med andre ord kender den 25-årige souschef efterhånden alt til Nordjylland og hverdagen i butik, og det er ifølge ham en hverdag med fart på, hvilket passer ham rigtig godt:

“Jeg gider ikke være chef, jeg vil gerne være leder. For mig betyder det, at jeg er ude på gulvet og laver de samme opgaver, som mine medarbejdere også gør. Vi tager tit de sure tjanser sammen, og det er vigtigt for mig,” fortæller Mathias og fortsætter: “Det passer mig godt at være leder på gulvet, for jeg skal ikke sidde stille på en kontorstol. Der skal ske noget, og det gør der heldigvis hver eneste dag, når man arbejder i butik.”

Mathias fortæller desuden, at han holder af den daglige snak og kontakt med skagboerne, der har taget godt imod butikken i Skagen.

Et skridt ad gangen

Tidligere har Mathias Kjær deltaget i Lidls egne uddannelsesprogrammer, hvor særligt udvalgte medarbejdere modtager undervisning i blandt andet ledelse. Selvom Mathias Kjærs rolle i Lidl hurtigt har udviklet sig, så mener han også, at der fortsat er meget at lære. Og det har sat tanker i gang for den butiksglade nordjyde.

“Drømmen er selvfølgelig at blive butikschef og få min egen butik på et tidspunkt. Men jeg ved, at det er en hård uddannelse, så jeg har lige et par år som souschef, før jeg er klar til næste skridt. Og lige i øjeblikket er der hele tiden noget nyt at lære i rollen som leder, så det er bestemt ikke kedeligt,” afslutter en smilende souschef.

Butikken på Chr. X’s Vej i Skagen åbnede i marts 2018 og har i dag 10 medarbejdere.

Læs hele pressemeddelelsen på Via Ritzau her: https://via.ritzau.dk/pressemeddelelse/mathias-skulle-ikke-arbejde-i-butik-nu-er-han-souschef-i-lidl-skagen?releaseId=13599047

** Ovenstående pressemeddelelse er videreformidlet af Ritzau på vegne af tredjepart. Ritzau er derfor ikke ansvarlig for indholdet **

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu