PRM / Mentorix overtager Rovsing Business Academy

8. juni 2018 13:54 | Af: Ritzau Info
 

Mentorix overtager pr. 1. juni aktiemajoriteten og alle aktiviteterne i Rovsing Business Academy. Med overtagelsen bliver Mentorix den absolut førende kursusvirksomhed inden for akkrediterede kurser i projekt- program og porteføljeledelse.

Pressemeddelelse fra Mentorix

Mentorix har i de seneste 8 år opbygget en særdeles solid kursusforretning baseret på moderne undervisningsprincipper og nyeste læringsteknologi, blandt andet gennem anvendelsen af den egenudviklede og prisbelønnede læringsplatform, Eurekos.

“Vi har længe været på udkig efter gode muligheder for at udbygge vores kursusaktiviteter på, og med overtagelsen af Rovsing Business Academy når vi en vigtig milepæl i vores strategi”, udtaler bestyrelsesformand for Mentorix, Kenny Munck.

Rovsing Business Academy var stærkt medvirkede til at indføre og udbrede PRINCE2 i Danmark, og har igennem tiden været en ledende udbyder af kurser i den såkaldte “Best Practice” portefølje fra Axelos.

“Vi er meget tilfredse med aftalen, som betyder at vi sammen med Mentorix kan både styrke og udbygge vores position som leverandør af kurser med højt fagligt indhold, og samtidig tilbyde kunderne nye produkter med nye og spændende digitale løsninger”, siger direktør i Rovsing Business Academy, Anders Murmann.

Mentorix har siden starten i 2010 været stærkt fokuseret på at skabe nye og anderledes kurser baseret på ny teknologi, høj faglighed og en moderne tilgang til undervisning og læring. Produktporteføljen har altid været fokuseret på projekt- og programledelse, og med overtagelsen af Rovsing Business Academy cementerer Mentorix sin position som førende formidler af projektfaglig træning og undervisning.

“Vi glæder os rigtigt meget til at byde Rovsing Business Academy velkommen i Mentorix familien, og ser frem at kunne tilbyde en række nye og spændende produkter inden for kort tid”, siger Direktør for Mentorix, Jesper Hansen.

Mentorix og Rovsing Business Academy fortsætter begge som selvstændige virksomheder med eget brand, men med en række fælles funktioner. Som et led i overtagelsen flytter Rovsing Business Academy pr. 1. juni adresse til Gammel Strandvej 16-1, 2990 Nivå.

Kontakt:

Kenny Munck (Bestyrelsesformand i Mentorix): kmu@mentorix.dk, mob.: 20755937
Jesper Hansen (Adm. Direktør i Mentorix): jha@mentorix.dk, mob.: 40427254
Anders Murmann (Adm. Direktør i RBA): amu@rba.dk, mob.: 27122929

Læs hele pressemeddelelsen på Via Ritzau her: https://via.ritzau.dk/pressemeddelelse/mentorix-overtager-rovsing-business-academy?releaseId=13018100

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu