ANNONCE

PRM / MERCURI URVAL UDNÆVNER NY GROUP CEO

10. marts 2020 11:07 | Af: Ritzau Info
 

Pressemeddelelse fra Mercuri Urval

Mercuri Urval har som ledende, global virksomhed inden for Executive Search, professionel rekruttering og rådgivning udnævnt Richard Moore til CEO.

Richard Moore startede i Mercuri Urval i 2001 og har haft en lang og succesfuld karriere i vores organisation. Han har udfyldt flere vigtige og strategiske roller i firmaet og arbejdet med kunder og kolleger i hele verden − både i EMEA, USA og Asien. Siden 2014 har Richard været en del af Mercuri Urvals internationale topledelse, og siden 2017 også været bestyrelsesmedlem i Mercuri Urval Group Board.

Bestyrelsesformand Roger Hagafors:

“Efter mange års tæt samarbejde med Richard kan jeg med sikkerhed sige, at han − med sin historik og sit dybe kendskab til organisationen og vores kunders behov i kombination med sine personlige kvaliteter − vil blive en meget succesfuld CEO for Mercuri Urval.

Mercuri Urval har bevæget sig opad i markedet, vi har udnævnt vores første partnere og betydeligt forbedret vores intellektuelle kapital og infrastruktur igennem de sidste par år, og denne udnævnelse vil yderligere styrke vores udvikling og sikre, at vi fortsat også fremover kan møde og overstige vores kunders forventninger.”

Nyudnævnt CEO i Mercuri Urval Richard Moore:

“Jeg er meget beæret over at få denne udfordring i Mercuri Urval. I de kommende år har vi store muligheder for at bygge videre på vores succeser og skabe endnu mere værdi for vores kunder. Jeg ser frem til at fortsætte det gode samarbejde med mine kolleger og vores kunder i min nye rolle og forfølge Mercuri Urvals mission om at være den førende, globale virksomhed inden for Executive Search, professionel rekruttering og rådgivning.”

Kontakt:

Hanne Pihl, Executive Vice President & Partner
+45 20 27 46 93
hanne.pihl@mercuriurval.com
www.mercuriurval.com

Læs hele pressemeddelelsen på Via Ritzau her: https://via.ritzau.dk/pressemeddelelse/mercuri-urval-udnaevner-ny-group-ceo?releaseId=13589728

** Ovenstående pressemeddelelse er videreformidlet af Ritzau på vegne af tredjepart. Ritzau er derfor ikke ansvarlig for indholdet **

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu