ANNONCE

PRM / Mercury konceptstore var aprilsnar

2. april 2020 06:00 | Af: Ritzau Info
 

Gårsdagens pressemeddelelse omkring en helt ny konceptstore for Mercury Marine var en aprilsnar.

Pressemeddelelse fra Jørgensen & Dahl A/S

Fra importøren af Mercury produkter, Jørgensen & Dahl, lyder det da også: “Vores forhandlere over hele landet har generelt så stort et sortiment af Mercury produkter, at der ganske enkelt ikke er behov for denne type forretning i Danmark. Selve tanken omkring åbning af en Mercury konceptstore er ganske enkelt så langt fra at ske i Danmark, at vi mente det var den perfekte aprilsnar.”

“Der var en del opkald til os i går fra nysgerrige kunder, forhandlere og konkurrenter, og det er derfor ekstra magtpåliggende for os at mane enhver tanke om konceptstore i Danmark dybt ned i jorden”, lyder det fra Kenth Jørgensen fra Jørgensen & Dahl.

En autoriseret Mercury forhandler gennemgår årligt op til flere kurser, og er derved fuldt opdateret omkring alle Mercury’s produkter. En kunde vil derfor altid få den bedste service direkte hos forhandlere.

Nærmeste forhandler oplyses på www.mercurymarine.dk

Læs hele pressemeddelelsen på Via Ritzau her: https://via.ritzau.dk/pressemeddelelse/mercury-konceptstore-var-aprilsnar?releaseId=13588673

** Ovenstående pressemeddelelse er videreformidlet af Ritzau på vegne af tredjepart. Ritzau er derfor ikke ansvarlig for indholdet **

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu