ANNONCE

PRM / Mercury Marine åbner Konceptstore på Fyn

1. april 2020 06:07 | Af: Ritzau Info
 

Inden længe åbner en helt ny Mercury Marine konceptstore i udkanten af Odense, som kort sagt viser hele perlerækken af de mange motorer fra Mercury.

Pressemeddelelse fra Jørgensen & Dahl A/S

Man skulle tro at de omkring 100 Mercury forhandlere spredt rundt over hele Danmark, ville være rigeligt til at servicere de glade Mercury kunder. Eneste udfordring kan dog være, at den enkelte forhandler ikke har mulighed for at fremvise det samlede sortiment fra Mercury Marine.

Det gør Mercury nu noget ved!

Hele perlerækken af lækre marineprodukter vises nemlig i den kommende konceptstore, der åbner i udkanten af Odense.

Her bliver tale om påhængsmotorer fra 2,5 hk og helt op til Racing motorerne på 450 hk. Ydermere fremvises eksemplarer på de store højtydende indenbords motorer; både MerCruiser benzin, dieselmotorer samt MerCruiser Plus, der er fabriksrenoverede motorer.

I den kommende konceptstore finder man også et særdeles bredt udvalg af tilbehør og merchandise.

Som nævnt vil forretningen blive brugt til fremvisning og forklaring omkring de forskellige produkter, mens den rent salgsmæssige affære stadig vil foregå ude hos de dygtige, autoriserede Mercury forhandlere.

Fakta:

  • Adressen på konceptstoren offentliggøres i slutningen af april måned.
  • Indholdet i butikken: Fokus er rettet mod det samlede sortiment af Mercury motorer såvel som Mercury tilbehør og merchandise.
  • Salg kun via autoriserede Mercury forhandlere.

Læs hele pressemeddelelsen på Via Ritzau her: https://via.ritzau.dk/pressemeddelelse/mercury-marine-abner-konceptstore-pa-fyn?releaseId=13588671

** Ovenstående pressemeddelelse er videreformidlet af Ritzau på vegne af tredjepart. Ritzau er derfor ikke ansvarlig for indholdet **

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu