ANNONCE

PRM / Mere fibernet til Køge

9. oktober 2020 16:05 | Af: Ritzau Info
 

2000 familier og virksomheder i det centrale Køge kan nu se frem til en ordentlig internetforbindelse.

Pressemeddelelse fra Fibia P/S

En stor del af Køge kan allerede nu koble sig på det fremtidssikrede fibernet, og nu er turen kommet til midtbyen:

– Der er en enorm efterspørgsel på hurtigt og stabilt internet. Det løser vi med fibernettet fordi hvert eneste hus får sit eget fiberkabel hen til den nærmeste central, og fordi pladsen i kablet nærmest er ubegrænset, fortæller salgsdirektør i Fibia, Mia Stroustrup.

Arbejdet forventes begynde i november og vare frem mod sommeren 2021.

– Vi skal tage en del brosten op og det gør vi lidt ad gangen, så vi ikke fylder mere i gadebilledet end højst nødvendigt, understreger Mia Stroustrup.

Kunder på Fibias net kan i dag vælge tv- og internetprodukter fra Waoo, men fra begyndelse af 2021 også vælge at få internet fra Hiper og i løbet af året også produkter fra Kviknet, Fastspeed, Telenor, YouSee og TDC Erhverv.

Fibias fibernet når i dag forbi omkring 290.000 familier og husstande i Region Sjælland og 135.000 i Østjylland, mens der i Nordsjælland og Hovedstadsområdet er cirka 80.000 adresser med adgang til Fibias fibernet.

Fibia er ejet af andelsselskaberne Andel – tidligere SEAS-NVE – og NRGi og tilbyder alle andelshavere i de to andelsselskaber en hurtig og stabil internetforbindelse inden udgangen af 2023. Fibia har 180.000 kunder og lægger fiberkabler forbi flere end 70.000 husstande om året.

Kontakt:

Rasmus Carlsen, Fibia, telefon 30 28 67 20

Læs hele pressemeddelelsen på Via Ritzau her: https://via.ritzau.dk/pressemeddelelse/mere-fibernet-til-koge?releaseId=13602188

** Ovenstående pressemeddelelse er videreformidlet af Ritzau på vegne af tredjepart. Ritzau er derfor ikke ansvarlig for indholdet **

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu