ANNONCE

PRM / Michelle uddannet optikerassistent – scorede topkarakter til eksamen

3. juni 2020 08:19 | Af: Ritzau Info
 

Michelle Callesen Langi Sørensen fik et 12-tal til sin afsluttende eksamen og kan nu kalde sig færdiguddannet optikerassistent. Hos Louis Nielsen i Tilst, er kollegerne stolte af hende

Pressemeddelelse fra Louis Nielsen

Michelle Callesen Langi Sørensen smiler ekstra meget for tiden. Hun er nemlig lige blevet færdig med sin uddannelse som optikerassistent – og endda med bravur. Til den afsluttende mundtlige eksamen fik den nyklækkede optikerassistent nemlig topkarakteren 12. Til en vis overraskelse for hende selv.

– Jeg er utroligt glad, men også overrasket. Jeg vidste godt, at eksamen gik godt, men jeg vidste ikke, at det gik så godt, fortæller en glad Michelle Callesen Langi Sørensen.

Igennem sit uddannelsesforløb har hun været ansat hos Louis Nielsen i Tilst, og her er Thorsten Høeberg, butikschef, stolt af hende.

– Michelle er bare rigtig dygtig. Hun er hurtig til at lære, og spiller også ind med gode ideer, fortæller Thorsten Høeberg.

Speciel eksamen: Ekstra afstand til lærer og censor
Til eksamen forsvarede hun sit afsluttende projekt, hvor hun har skrevet om kontaktlinser. Eksamen foregik næsten som normalt, bortset fra den ekstra nødvendige afstand pga. COVID 19 mellem lærer, censor og Michelle selv.

– Det var lidt mærkeligt, at jeg skulle holde så stor afstand til både lærer og censor, men det vænnede jeg mig hurtigt til, og så gik det bare godt derinde til eksamen, fortæller Michelle Callesen Langi Sørensen.

Når hun ikke har været i butikken, har hun været på skolebænken på IBC i Kolding på et forløb skræddersyet til Louis Nielsen. Og vekselvirkningen mellem teori og praksis, fungerer godt, synes hun.

– Jeg har lært rigtig meget af at være skiftevis i skole og i butikken. I butikken lærer jeg mange ting i praksis, mens jeg i skolen kan dykke dybere ned i teorier omkring god kundeservice, vores produkter osv. Det har jeg været glad for, fortæller Michelle Callensen Langi Sørensen.

Læs hele pressemeddelelsen på Via Ritzau her: https://via.ritzau.dk/pressemeddelelse/michelle-uddannet-optikerassistent-scorede-topkarakter-til-eksamen?releaseId=13594435

** Ovenstående pressemeddelelse er videreformidlet af Ritzau på vegne af tredjepart. Ritzau er derfor ikke ansvarlig for indholdet **

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu