PRM / Midlertidig praksisklinik på Frederiksberg Hospital åbner den 29. oktober 2018

29. oktober 2018 09:44 | Af: Ritzau Info
 

På grund af mangel på praktiserende læger på Frederiksberg og i København åbner regionen en midlertidig praksisklinik på Frederiksberg Hospital den 29. oktober.

Pressemeddelelse fra Region Hovedstaden

Mandag den 29. oktober åbner en midlertidig praksisklinik på Frederiksberg Hospital. Flere praktiserende læger er gået på pension og har lukket deres klinikker. Samtidigt flytter flere borgere til Frederiksberg og i København i øjeblikket, og derfor er der for få praktiserende læger.

Den 1. oktober åbnede en tilsvarende praksisklinik på Amager Hospital. Klinikkerne på Amager og Frederiksberg Hospitaler kommer efter planen til at være åbne i et år, indtil der er fundet en mere langsigtet løsning. Det er Bispebjerg og Frederiksberg Hospital, som driver og bemander praksisklinikken på Frederiksberg. Tilbuddet skal drives i overensstemmelse med god almenmedicinsk praksis og lægerne er uddannet i almen medicin.

Om praksisklinikken på Frederiksberg Hospital:

Praksisklinikken på Frederiksberg Hospital, Skadestuevej 4, 2000 Frederiksberg og forventes i første omgang at kunne betjene 1.600 borgere.

Klinikken tager imod patienter med forudgående aftale om konsultation.

Flere oplysninger om klinikken fremgår af klinikkens hjemmeside: https://www.regionh.dk/praksisklinikfrederiksberghospital

For yderligere info:

  • Pressevagten i Region Hovedstaden, tlf.: 70209588

Læs hele pressemeddelelsen på Via Ritzau her: https://via.ritzau.dk/pressemeddelelse/midlertidig-praksisklinik-pa-frederiksberg-hospital-abner-den-29-oktober-2018?releaseId=13563114

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu