ANNONCE

PRM / Midlertidigt stop for alkohol i busser

18. september 2020 16:26 | Af: Ritzau Info
 

Som en del af indsatsen for at stoppe den stigende smittespredning med Covid-19 sætter regeringen nu en midlertidig stopper for al indtagelse af alkohol i busser.

Pressemeddelelse fra Transport- og Boligministeriet

Kombinationen af en kørende bus, mange mennesker på begrænset plads og indtagelse af alkohol giver risiko for smittespredning. Derfor indfører regeringen nu et midlertidigt forbud mod indtagelse af alkohol i busser, der kører med tilladelse efter buskørselsloven.

– Vi har desværre set en del eksempler på, at der bliver holdt for vilde fester i busser. Der er ikke ret meget plads i en bus, der er ofte mange mennesker, og når man samtidig har drukket ved vi, at opmærksomheden på at overholde de gode anbefalinger for at undgå smittespredning falder. Derfor siger vi nu, at alkohol ikke må indtages i busser, siger transportminister Benny Engelbrecht.

Forbuddet gælder fra lørdag den 19. september 2020 og foreløbig indtil den 4. oktober 2020. Det er de ansvarlige for buskørslen, der skal håndhæve forbuddet på samme måde, som de i dag skal håndhæve kravet om mundbind.

Læs hele pressemeddelelsen på Via Ritzau her: https://via.ritzau.dk/pressemeddelelse/midlertidigt-stop-for-alkohol-i-busser?releaseId=13600298

** Ovenstående pressemeddelelse er videreformidlet af Ritzau på vegne af tredjepart. Ritzau er derfor ikke ansvarlig for indholdet **

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu