PRM / Midnatsshopping: Black Friday har fået en flyvende start på nettet

23. november 2018 09:56 | Af: Ritzau Info
 

Med de første ti timer af Black Friday overstået tyder alt på, at der også i 2018 bliver sat ny rekord i antallet af transaktioner på årets største shopping-dag. Indtil videre har DIBS, en del af Nets, registreret en stigning på 63 procent sammenlignet med samme tidspunkt sidste år.

Pressemeddelelse fra DIBS Payment Services A/S

Danske tilbudsjægere ofrede i stor stil deres natsøvn for at få fingre i de første attraktive Black Friday-tilbud på nettet. Med de første ti timers handel overstået har DIBS registreret en stigning i antallet af transaktioner på 63 procent sammenlignet med samme tid sidste år.

– Tallene viser, at kunderne gladelig sidder til langt over midnat for at få fingrene i de bedste tilbud. Modsat tidligere år er antallet af transaktioner ikke faldet henover natten. Vi har tværtimod set en stigning på hele 290 procent mellem kl. 03 og 04 i nat i forhold til sidste år. Hvis det fortsætter, så kommer vi uden tvivl til at se en ny rekord i antallet af transaktioner på en dansk Black Friday, lyder det fra Henriette Høyer, Salgsdirektør i DIBS.

Fuldt tryk på aftenhandlen

Hvis trenden fra tidligere Black Fridays holder stik, vil aftentimerne fredag blive de mest aktive.

– Sidste år begyndte vi at registrere trecifrede procentstigninger i antallet af transaktioner fra kl. 15, og traditionelt set er det efter endt arbejdsdag fredag, at de største stigninger kommer. Så hvis vores forventninger holder stik, så har de danske webshops stadig den bedste del af dagen til gode, fortæller Henriette Høyer.

Kontakt:

Marketing Manager Tanja Oda Sørensen tlf.: 53727530 email: taos@dibs.dk

Læs hele pressemeddelelsen på Via Ritzau her: https://via.ritzau.dk/pressemeddelelse/midnatsshopping-black-friday-har-faet-en-flyvende-start-pa-nettet?releaseId=13564530

x
Del din kommentar
Forsiden lige nu