ANNONCE

PRM / Millioner til Roskilde, Randers og Faaborg-Midtfyn Kommune

4. maj 2020 14:29 | Af: Ritzau Info
 

Roskilde Festival er godt nok aflyst, men der er alligevel noget at glæde sig over i den tidligere hovedstad. En heldig spiller vandt lørdag aften 6.000.000 kroner i Lotto. Men også Randers og Faaborg-Midtfyn har fået nye millionærvindere.

Pressemeddelelse fra Danske Spil A/S

På en kupon købt i Q8 på Københavnsvej i Roskilde gemte der sig 6.000.000 kroner til en heldig spiller lørdag aften. Den nybagte millionær havde spillet 10 rækker Lynlotto med Joker, hvilket altså endte med at give pote.

Spilleren, der nu kan se frem til en lidt tungere bankkonto end normalt, skriver sig i samme ombæring ind som Lotto vinder nummer 36 fra Roskilde.

Det er i øvrigt anden gang i år, at Roskilde kan kalde sig heldig by. I tredje uge af 2020 blev en anden roskildenser ligeledes Lotto millionær – også med 6.000.000 skattefri kroner i gevinst.

Også Randers Kommune og Faaborg-Midtfyn Kommune har fået sig to nye millionærvindere efter lørdagens trækning. Det skete, da de vandt på Millionærgarantien fra Lotto, hvor du bliver millionær, selvom du har 0 rigtige.

Vinderen fra Randers har købt sin kupon i Meny på Jernbanegade. Det er den 2. vinder i Randers Kommune i år og 43. vinder siden 1989.

Det er desuden anden uge i træk, at en randrusianer vinder en milliongevinst i Lotto. I sidste uge snuppede en meget heldig vinder hovedpræmien på 15 millioner kroner.

Den nybagte millionær fra Faaborg-Midtfyn Kommune har købt sin kupon i Spar på Gråbjergvej. Siden årets start er tre spillere fra Fyn blevet millionærer, og weekendens vinder bliver derfor den fjerde i rækken.

Det kan være, at de to vindere af Millionærgarantien slet ikke ved, at de har vundet i lotteriet. Danske Spil opfordrer derfor til, at man får tjekket sin kupon hos forhandleren eller selv scanner sin kupon i appen. For selv om man ikke har syv rigtige på kuponen, kan der som bekendt stadig være gevinst.

I det hele taget har det været en meget heldig weekend for de danske lotterispillere. I Eurojackpottrækningen i fredags vandt tre heldige danskere 3. præmien på 828.492 kroner.

Danske Spil ønsker vinderne stort tillykke.

Vindertal i Lotto:
3, 4, 10, 15, 16, 28, 31

Tillægstal:
19

Kontakt:

Kontakt vores presseafdeling Presseafdelingen tlf.: 30851785 email: kommunikation@danskespil.dk

Læs hele pressemeddelelsen på Via Ritzau her: https://via.ritzau.dk/pressemeddelelse/millioner-til-roskilde-randers-og-faaborg-midtfyn-kommune?releaseId=13592775

** Ovenstående pressemeddelelse er videreformidlet af Ritzau på vegne af tredjepart. Ritzau er derfor ikke ansvarlig for indholdet **

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu