ANNONCE

PRM / Moderne landbrug indtager Tivoli

25. august 2020 06:40 | Af: Ritzau Info
 

Landbruget indtager plænen i Tivoli og byder velkommen til en moderne høstfest, der indeholder både traktorer og selvkørende maskiner. Det hele åbner lørdag den 29. august klokken 12.

Pressemeddelelse fra Landbrug & Fødevarer

Tivoli vil samarbejde med Landbrug & Fødevarer tage hul på sommerens største mad- og vinfestival i København fra fredag den 29. august.

Her vil land og by mødes, når landbrugsmaskinerne indtager plænen og landets førende gastronomi bliver præsenteret for publikum.

“I år giver vi københavnerne og danskerne mulighed for at komme helt tæt på det moderne landbrug, når landbrugsmaskiner i alle afskygninger ruller ind på Plænen i Tivoli lørdag. Coronakrisen har gjort det svært at invitere danskerne ud på de mange gårde, men nu bringer vi landbruget ind i byen. Det bliver en moderne høstfest, som jeg håber, publikum tager godt imod”, siger Anne Arhnung, adm.direktør i Landbrug & Fødevarer.

Festivalen åbner officielt med snoreklip foran udstillingen af landbrugsmaskiner klokken 12, lørdag den 29. august.

Læs hele pressemeddelelsen på Via Ritzau her: https://via.ritzau.dk/pressemeddelelse/moderne-landbrug-indtager-tivoli?releaseId=13598545

** Ovenstående pressemeddelelse er videreformidlet af Ritzau på vegne af tredjepart. Ritzau er derfor ikke ansvarlig for indholdet **

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu