ANNONCE

PRM / Mød en lokal børnebogsforfatter

31. august 2020 12:29 | Af: Ritzau Info
 

Lærer Kristina Bøcher fra Næstved fortæller om sin seneste børnebog “Janus”. Det sker på Næstved Bibliotek onsdag den 16. september kl. 16.00-17.00.

Pressemeddelelse fra Næstved Bibliotek og Borgerservice

Kristina Bøcher er aktuel med børnebogen “Janus”. Hun vil fortælle om bogen, der handler om en dreng og hans venner og deres passion for fodbold. Og ikke mindst vil hun fortælle om skriveprocessen – hvordan får man ideer, hvordan skriver man for børn og unge, og hvordan får man en bog igennem til udgivelse?

Første bog på tryk

Kristina Bøcher er dansklærer og læsevejleder på Kirkeskovsskolen ved Rude. Hun bor med sin familie i Næstved. Janus er hendes femte bog – men den første som er udgivet i fysisk form. Senere på året vil der komme yderligere to bøger fra Kristina.

Mød Kristina og stil dine spørgsmål til forfatteren. Arrangementet finder sted på Næstved Biblioteks Lille Scene onsdag den 16. september kl. 16.00-17.00. Det er gratis at deltage, og du behøver ikke melde dig til.

Næstved Bibliotek overholder alle retningslinjer i forbindelse med corona – vi sørger for god afstand og håndsprit.

Kontakt:

Mette Trøjgaard Nielsen, Næstved Bibliotek og Borgerservice, tlf. 5588 4143, mail mtnie@naestved.dk

Lena Lund Olsen, Næstved Bibliotek og Borgerservice, tlf. 5588 4021, mail leols@naestved.dk

Læs hele pressemeddelelsen på Via Ritzau her: https://via.ritzau.dk/pressemeddelelse/mod-en-lokal-bornebogsforfatter?releaseId=13598949

** Ovenstående pressemeddelelse er videreformidlet af Ritzau på vegne af tredjepart. Ritzau er derfor ikke ansvarlig for indholdet **

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu