ANNONCE

PRM / Molslinjen: Én færge på Kattegat

16. marts 2020 12:27 | Af: Ritzau Info
 

Molslinjen betjener fra i morgen tirsdag den 17. marts 2020 ruten over Kattegat med en enkelt hurtigfærge. Situationen med COVID-19 har med ét slag fjernet langt størstedelen af passagererne til ruten mellem Aarhus og Odden.

Pressemeddelelse fra Molslinjen A/S

Express 4 bliver fra i morgen tirsdag ene om at betjene ruten mellem Aarhus og Odden. Situationen med COVID-19 har helt naturligt fjernet langt de fleste danskeres rejsebehov. Det betyder så få passagerer på ruten, at en enkelt færge uden problemer kan løfte opgaven.

“Vi ser os forpligtede til at holde vores rute i gang, så Danmarks trods den alvorlige situation stadig kan hænge sammen. Men det er klart, at lige nu er det kun de mest nødvendige rejser, som foretages, og det kan vi godt klare med en enkelt færge”, siger Molslinjens administrerende direktør, Carsten Jensen.

På ruten over Kattegat udarbejdes nu et nyt trafikprogram med en enkelt færge. Alle gæster får automatisk besked om ændringerne, ligesom hjemmeside og Facebook bliver opdateret med den nye sejlplan, som gælder til og med den 29. marts.

Selv om ruten fremover kun betjenes af en enkelt hurtigfærge, vil der stadig være meget god plads på færgen. Express 4 vil sejle fire daglige dobbeltture på nær lørdag, hvor der vil være tre dobbeltture.

Første afgang med Express 4 i morgen tirsdag den 17. marts bliver 6.45 fra Aarhus til Odden.

Kontakt:

PR- og kommunikationschef Jesper Maack tlf.: 20196215 email: jma@molslinjen.dk

Læs hele pressemeddelelsen på Via Ritzau her: https://via.ritzau.dk/pressemeddelelse/molslinjen-en-faerge-pa-kattegat?releaseId=13590049

** Ovenstående pressemeddelelse er videreformidlet af Ritzau på vegne af tredjepart. Ritzau er derfor ikke ansvarlig for indholdet **

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu